Izasla nova beta verzije Mozillinog pretrazivaca, instalirah je sad pored hroma cisto da vidim kakva su poboljsanja. Za sada sam primetio da startuje brze dosta od prosle bete, tu i tamo brze ucitava stranice al najveca mana joj je sto nece da mi ispise url adrese sajtova koje posecujem :D
Sad...mozda sam ja nesto cacno sa addonovima od prosle bete al kako je ucitala sesiju od napomenutog prethodnika ni posle 3 restarta i clear starta nije izbacila adrese sajtova.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
I opereta, i chrome... ali, ja furam Operu. Nije da ova dva ne valjaju i da povremeno nisu bolji u ovom ili onom u odnosu na Operu, Uostalom, svi nešto izdaju nadogradnje... Ipak, opereta se ustalila na mom računaru, a povremeno se teram da koristim i ostale browsere (iskreno, Safari nikad, ne znam zašto, a IE samo kad idiotski napisan program odnekuda iščupa davno obrisane prečice i asocijacije iz mog windows-a), mozillu naravno, jedinu na linux-u.... Ipak, iako postoji add-on i za mozillu... ipak je Speed Dial u maxi izdanju, mnogo doooobar... 5×5 prozorčića.... eh. Gmazilla se nešto utripovala u zadnju godinu-godinu i po. Mada, sve je bolje od explodera.
Kul je Opera, evo recimo upravo koristim ovu beta 11. Jeste da je beta al ko ga sisa, lepo radi, brza je, extenzije ftw i za sad nisam naisao na nikakve probleme.
Hrom je naravno dosta naprevodao od prvobitne verzije, recimo da ga koristim kao default pretrazivac ovih dana, Opera i njene extenzije trebaju jos malo da sazro pa mozda se cak vremenom prebacim i skroz na nju.
Sto se tice FFoxa, eh... bejah veran korisnig od druge revizije istog, ali brate mnogo su ga izbrljavili u ovim zadnjim edicijama, te ovo te ono a na kraju prazna prica. Ljudi hodaju po mesecu a meni lisica nece da prikaze adrese u URL baru, pa de to ima ? :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Meni nekako ta tvoja gmazila i dalje ponajbolje leži.
A safari nemoj ni da probavaš, odma drugu stranicu koju sam probao njim da otvorim nije hteo ni da opepeli, tu smo se rastali u sreći i veselju, a i 30mb mi nešto mnogo za browser a u njemu ništa posebno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: I opereta, i chrome... ali, ja furam Operu. Nije da ova dva ne valjaju i da povremeno nisu bolji u ovom ili onom u odnosu na Operu, Uostalom, svi nešto izdaju nadogradnje.. :: Ipak, opereta se ustalila na mom računaru, a povremeno se teram da koristim i ostale browsere (iskreno, Safari nikad, ne znam zašto, a IE samo kad idiotski napisan program odnekuda iščupa davno obrisane prečice i asocijacije iz mog windows-a), mozillu naravno, jedinu na linux-u... :: Ipak, iako postoji add-on i za mozillu... ipak je Speed Dial u maxi izdanju, mnogo doooobar... 5×5 prozorčića.... eh :: Gmazilla se nešto utripovala u zadnju godinu-godinu i po. Mada, sve je bolje od explodera ::
Ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori dal ima problema sa url barom i adresama kao i ja ili problem lezi do mene :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.