Pozdrav, da li neko zana kako bih ako je to moguce, preusmerio sve mail-ove sa jednog accounta u thunderbirdu na drugi ali da to ide automatski, znaci kad mi stigne poruka na mail da se automacki preusmeri na drugi, nije mi bitno da li ostaje poruka i na originalnom accountu na koji je mail poslat bitno mi je samo da se automatski poruka preusmeri na drugi account Hvala
Preusmeravanje možeš obaviti direktno na mail serveru ili na svom računaru (mail preuzmeš pa ga preusmeriš) pa nam reci šta bi tebi trebalo. Ako je u pitanju mail server, onda dodaj koji provajder koristiš.
Ne moras da radis bilo kakvo preusmeravanje, vec na oba kompa(ili vise) na kojim zelis da primas mailove sa istog account-a, podesis lepo pop3 i parametre za account na oba kompa, a u samom setovanju thunderbird-a pod account settings/server settings stikliras Leave messages on server i eventualno stavis da ih brise sa servera posle recimo nedelju dana, ili vise, sve u zavisnosti koliko cesto se proveravaju mail-ovi na oba kompa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.