Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
e brate moro sam da im kazem...znam bas ih zabole, al bio mi ceif
STRANA 1 OD 1
savatije e brate moro sam da im kazem...znam bas ih zabole, al bio mi ceif 31.10.2010. 17:54 T30576

status: user
broj poruka: 1121
Since you`ve changed the rules, I have decided not to pay for system of Rapidshare any more....it becomes to expensive for the given enjoyment, many of the interesting links are dead , or no exist, and i ask myself...what to pay for. There are many other file services with rich offers where I can find downloads for my needs, why pay to you instead pay them...your policy is suicidal. If you want that...let it be...

thanks for old times
3 year continual Rapidshare consumer,,,,, but no more

ps za Srbe...ja piso koji celog zivota ucio Ruski, pomogla mi Zena moja koja razbija engleski
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Nek` si im rek`o! 31.10.2010. 18:04 #258246

broj poruka: 6645
Ti mora da si neki povisok dečko? Ono, dugačka ti kičma abnormalno?
E, od kada je još rapid-šer postao rapid-smor... a da će da pročitaju, nego šta će, nedeljom uveče po agendi, to rade.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

savatije Re: Nek` si im rek`o! 31.10.2010. 18:19 #258253

e bre, pisko fala ti za ono DECKO...a bre mator konj, a nisam ni povisok vec posirok...

:: Ti mora da si neki povisok dečko? Ono, dugačka ti kičma abnormalno
:: E, od kada je još rapid-šer postao rapid-smor... a da će da pročitaju, nego šta će, nedeljom uveče po agendi, to rade
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Daum Re: e brate moro sam da im kazem...znam bas ih zabole, al bio mi ceif 31.10.2010. 18:38 #258257

broj poruka: 12794
Pa ako ti je pomogla žena koja razbija engleski onda ne zna šta da kažem, pošto ceo text preliva sa gramatičkim greškama....

Kažem šaljivo, pošto stvarno ima puno grešaka...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: Since you`ve changed the rules, I have decided not to pay for system of Rapidshare any more....it becomes to expensive for the given enjoyment, many of the interesting links are dead , or no exist, and i ask myself...what to pay for. There are many other file services with rich offers where I can find downloads for my needs, why pay to you instead pay them...your policy is suicidal. If you want that...let it be..
:: thanks for old time
:: 3 year continual Rapidshare consumer,,,,, but no mor
:: ps za Srbe...ja piso koji celog zivota ucio Ruski, pomogla mi Zena moja koja razbija engleski
savatije Re: Re: e brate moro sam da im kazem...znam bas ih zabole, al bio mi ceif 31.10.2010. 18:43 #258259

aj ti meni to koriguj...al da ti prvo kazem da ims greske u Srpskom....onda ne ZNAM (fali ti M) a i tekst se pise bez X a sa KS...to ...eto

:: Pa ako ti je pomogla žena koja razbija engleski onda ne zna šta da kažem, pošto ceo text preliva sa gramatičkim greškama....
:: Kažem šaljivo, pošto stvarno ima puno grešaka..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: Since you`ve changed the rules, I have decided not to pay for system of Rapidshare any more....it becomes to expensive for the given enjoyment, many of the interesting links are dead , or no exist, and i ask myself...what to pay for. There are many other file services with rich offers where I can find downloads for my needs, why pay to you instead pay them...your policy is suicidal. If you want that...let it be..
:: ::
:: :: thanks for old time
:: :: 3 year continual Rapidshare consumer,,,,, but no mor
:: :: ps za Srbe...ja piso koji celog zivota ucio Ruski, pomogla mi Zena moja koja razbija engleski
raic Re: Re: e brate moro sam da im kazem...znam bas ih zabole, al bio mi ceif 31.10.2010. 18:44 #258261

broj poruka: 9006
Normalno da ima grešaka , žena je možda i diktirala ali on je pisao.

Tako je! Dole rapid, živeli mega i mediafire!

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Pa ako ti je pomogla žena koja razbija engleski onda ne zna šta da kažem, pošto ceo text preliva sa gramatičkim greškama....
:: Kažem šaljivo, pošto stvarno ima puno grešaka..
savatije elem ostalo mi jos 37 giga da skinem od njih...sta ili bilo sta predlozi 31.10.2010. 19:09 #258272

ma ne dam im ni tih 35 Gb imam 2.5 dana da potrosim, 5Mbnet (620 k download) dajte predloge sta da skidam....nedam im ni kintu vise

raic Skini par HD filmova 31.10.2010. 19:22 #258279

i potrošićeš očas.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

vladats @savatije 31.10.2010. 19:24 #258280

broj poruka: 4537

Najeli se Svajcarci,sad ih zabole za sve.Citam skoro da se okrecu regularnim sadrzajima polako a
ostale servise ce da drukaju.
Samo neznam kome?Mozda FBI-ju?
savatije Re: @savatije 31.10.2010. 19:36 #258284

ma nisam ja sam ko pretposledni mohikanac kod njih...najeli se jesu, al dao bog brzo ce ostato gladni...nisam zlurad...ali ako se ja ko pretposlednja konzervativana konzerva okrecem na drugu stranu...koliko li ih je bilo pre mene...ma nek crknu...to im je sa ovom sistemom neizbezno

:: Najeli se Svajcarci,sad ih zabole za sve.Citam skoro da se okrecu regularnim sadrzajima polako
:: ostale servise ce da drukaju
:: Samo neznam kome?Mozda FBI-ju?
Snoopy- - - 31.10.2010. 19:57 #258293

broj poruka: 6083
Skini avatara BLueray untouched :)

Predivna slika

Inace, pisko je totalno u pravu, ne bih rekao da razbija engleski, vise da se snalazi. No, nebitno to, bitno da si preneo poruku
savatije e bre bas ste surovi... 31.10.2010. 20:05 #258300

pa moram i ja mator po neki put da podijem zeni

Snoopy- - - 31.10.2010. 20:10 #258302

broj poruka: 6083

Ako, valja i to. I ona ce tako o tebi `to mi muz nasao laptop, on razbija kako se razume u racunare` :)
Daum Re: Re: Re: e brate moro sam da im kazem...znam bas ih zabole, al bio mi ceif 31.10.2010. 21:44 #258343

Slovo sam promašio, a usput šalio sam se, ali vidim da većina na forumu ne shvata šalu...

:: aj ti meni to koriguj...al da ti prvo kazem da ims greske u Srpskom....onda ne ZNAM (fali ti M) a i tekst se pise bez X a sa KS...to ...et
:: :: Pa ako ti je pomogla žena koja razbija engleski onda ne zna šta da kažem, pošto ceo text preliva sa gramatičkim greškama....
:: :: Kažem šaljivo, pošto stvarno ima puno grešaka..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: :: Since you`ve changed the rules, I have decided not to pay for system of Rapidshare any more....it becomes to expensive for the given enjoyment, many of the interesting links are dead , or no exist, and i ask myself...what to pay for. There are many other file services with rich offers where I can find downloads for my needs, why pay to you instead pay them...your policy is suicidal. If you want that...let it be..
:: :: ::
:: :: :: thanks for old time
:: :: :: 3 year continual Rapidshare consumer,,,,, but no mor
:: :: ::
:: :: :: ps za Srbe...ja piso koji celog zivota ucio Ruski, pomogla mi Zena moja koja razbija engleski
Daum Re: e brate moro sam da im kazem...znam bas ih zabole, al bio mi ceif 31.10.2010. 21:52 #258346

:: Since you`ve changed the rules, I have decided not to pay for system of Rapidshare any more...

Ne plaćaš za sistem Rapidshare-a, već za Rapidshare servis. Čak i da je sistem u pitanju, pravilno je Rapidshare System, a ne system of Rapidshare...

::it becomes to expensive for the given enjoymen

Ne postaje skupo, već je skupo, dakle pravilno je It HAS become TOO expensive...

::many of the interesting links are dead , or no exis

Or DO NOT EXIST.

::and i ask myself...what to pay fo

Ne pitaš se šta da plaćaš, već šta već plaćaš, dakle What AM I paying for...

::There are many other file services with rich offers where I can find downloads for my need

Downloadi za potrebe? Valjda potrebni downloadi. Download what I NEED...

:: why pay to you instead pay them...your policy is suicidal. If you want that...let it be..

Zašto plaćati vama, umesto toga platim njima? Why pay for your services when i can INSTEAD pay them.

:: 3 year continual Rapidshare consumer,,,,, but no mor

3 Year continuous rapidshare user, a ne consumer. Nisi kupovao hranu od njih koju konzumiraš...

Ove ispravke nisu zlonamerne, samo sam ih naznačio i nisam ništa loše mislio...

raic Daume... 31.10.2010. 21:55 #258347

Nije više smešno.

... ako je ikad i bilo.

Daum Re: Daume... 31.10.2010. 22:07 #258356

Čovek tražio da ga ispravim...

:: Nije više smešno
:: ... ako je ikad i bilo
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
savatije Re: Re: Daume... 31.10.2010. 22:45 #258381

pa i ti ne kapiras salu...ja sam bre prost srbin ljut na sebe sto sam im i ovoliko placao, i ne samo njima veci ovim nasim koji su radili uplate uzimajuci procenat od nas a ne od njih...usput voleo bih tebe da vidim da napises pismo na ruskom...pa da te ja pod.....am, al nisam ja takav lik da sebe pravim maherom za sve,,,sto znam znam, a sto ne trudim se da naucim....i sad stvarno vise nije smesno

:: Čovek tražio da ga ispravim..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: Nije više smešno
:: :: ... ako je ikad i bilo
:: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
DaSickSyst Odgovor: 31.10.2010. 22:47 #258382

broj poruka: 2909
http://img810.imageshack.us/img810/2762/att00008b.jpg

DaSickSystem

savatije tema od srca ,,,, 31.10.2010. 22:53 #258384

glupo...osnovno izgubilo svaki smisao zbog engleske gramatike....
Daum ... 31.10.2010. 23:05 #258385

Nisi trebao da im plaćaš uopšte... imaš mnogo bolje opcije od rapidshare-a i sličnih servisa. Usenet na primer...

Milunka Re: Odgovor: 03.11.2010. 02:24 #258999

broj poruka: 1624
ahahahhaaa.....E kako sam se sito ismejao...Alal ti vera.Mada evo budite ljudi pa im prevedite sta je covek ovde rekao...Haha

Asus m4a89gtd pro/usb3 . Phenom II x2 555,3960mhz . msi 4870x2 OC . 2x2gb geil ddr3 1600 . wd green 1tb . seagate 500gb . cm-rm 620w . yamaha dsp-ax620 . jbl L46.

:: http://img810.imageshack.us/img810/2762/att00008b.jp
:: DaSickSystem
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs