Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Hitno potrebna pomoc
STRANA 1 OD 1
dzajko Hitno potrebna pomoc 13.01.2007. 12:15 T3031

status: user
broj poruka: 3

Ovako stoje stvari.Problem koji imam javio se pre oko mesec dana.Non stop visim na krstarici odnosno na chatu .Normalno sam se zakacio na chat i sve je bilo ok. dok se nisam iskljucio.Posle 10.minuta sam hteo da se opet zakacim na irc i nema sanse.Ponovo sam instalirao pc i opet isto.Kad aktiviram skriptu ukljuci mi se se fw i pita me da li da blokiram ili da odblokiram program.Ja ga odblokiram i nastavim dalje,kad se konektujem na irc ukucam sifru za nick i nista se ne desava jer mi posle jednog minuta nick promeni u gost.I ne mogu da udjem ni u jednu sobu na chatu,a mogu da primim poruku u mom polaznom statusu.Posle instalacije fw mi si ukljucivao i na msn,skype i bear share a to ranije mi se nije desavalo,Uvek kad startujem te programe pita me isto kao za mirc.Ima li neko ideju sta to moze da bude?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Diamond73 14.01.2007. 22:28 #11520

status: user
broj poruka: 111

Nabavi neki dobar antivirus i pest patrol kao i spybot search and destroy.I ostavi real time spybot zastitu da ti je stalno ukljucena kad si na irc-u.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs