Evo sad probam i izgleda da radi na atdhe.net. Probavao sam celo prvo poluvreme i nije htelo. ima li jos neki puzdaniji link za ubuduce. Pozdrav svima.
Od svetske sile Estonije,ali eto,nije im se daLO,iako su izgoreli u zelji...Igrali smo hrabro,sa jednim poluigracem Nikolom Zigicem u napadu,dali su svoj maksimum,ali eto,veceras to nije bilo dovoljno da se odbranimo od mocne Estonije...
Na zalost.plasim se da ce nas Talijani isprepucati da se necemo oporaviti do sledecih kvalifikacija....Za evropsko prvenstvo.Momci su pali skroz,a navijaci pevali o pederima non stop.Steta sto ne mogu odmah da idu sa buljasima,mnogo je jos dva dana...Goveda...
sudije otprilike uvek imaju pik na nasu Srbiju,nanu li im njinu :D samo Boga molim da ova drzava ne ulozi neki dinar u odbojku ili ne daj Boze vaterpolo,da nam ne upropaste i te sportove...Kod nas gde se pare ulazu,mi najgori na svetu,a tamo gde se igra za alal vera,mi bijemo sve redom....
pa nisam detaljno pratio utakmicu, ali koliko sam zapazio, barem dva gola koja smo primili su Stojkovićeva. Posebno se ističe ovo fantastično istrčavanje kod nesrećnog autogola Lukovića. Katastrofa od fuzbala.
pa dalo se i ocekivati kad dovedu retarda,secam se protiv azerbejdzana kako smo igrali.... a kukasmo na Antica,covek nam je nametnuo najlepsi fudbal koji smo igrali poslednjih 15god,naravno kod nas sto je dobro treba iskoreniti!!!
Mislim da je najveci promas napravljen kad je onaj slepac od Karadzica dao pedalu Anticu. Pre Svetskog prvenstva koji god da je fudbalski trener ili strucnjak ocenjivao nasu reprenzetaciju-hvalio je Antica.OK,nismo se tamo proslavili,al` njega odjebati i namestiti ovog pevca za selektora-to mi je najzalosnije od svega. Sad vidim da Antic tuzi FSS i trazi odstetu od 2 miliona evra i voleo bih da dobije. Pre par godina su ubili Branka Bulatovica koji je tad bio Precednik FSS ili FSJ (kako smo se onda zvali i ne secam se),a ovog Karadzica bi za jaja obesio na sred Terazija i tu ga ostavio da ga vrane jedu,jebem mu dete.
MSI 790FX GD 70 AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7 Cooler Master TX3 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X Sapphire 5770 1GB Seagate 1TB 32 mb LC Power 6650 GP3 V2.3 Chieftec LBX 02 B-B-B Samsung 2433 LW DVI Altec Lansing VS 4124 b
Cekajte bre malo, akako bese izgubismo od NOVOG ZELANDA? Posle te utakmice ono na SP je bilo manje vise ocekivano, pa Grcka (ej, i od njih izgubismo). Stvar je u tome sto su momci posle uspesno zavrsenh kvalifikacija skontali da je sve laganica i Sp samo nekakav izlet, gde seposle nekoliko piva odigra fudbalica i to je to. Nije problem kad se gubi problem je taj prokleti gubitnicki srpski mentaltet, ta malodusnost koja nas hvata kad treba naparaviti taj odlucujuci korak koji razdvaja gubitnike i pobednike (ili bar prosecne), koja se najbolje odrazava u fudbalu, i zbog kog mi nikad nista bitno necemo ni biti. Ja licno Slovence ne podnosim ali mora im se odati priznanje sto uvek iz gotovo nicega naparve nesto vredno pomena.
:: pa dalo se i ocekivati kad dovedu retarda,secam se protiv azerbejdzana kako smo igrali... :: a kukasmo na Antica,covek nam je nametnuo najlepsi fudbal koji smo igrali poslednjih 15god,naravno kod nas sto je dobro treba iskoreniti!! :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=bLbtKTjEWHA&feature=relate :: :: :: :: IQ na nivou mentalnog degenerika da vodi reprezentaciju?????? :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: ::
i treba da budemo ogorčeni za ono što su prikazali ali na kraju bi ipak trebali da budemo pravi navijači i da podržimo naš tim, i kad su dobri i kad su loši. Mada meni je mnogo lakše, s obzirom da već imam određene godine pa sam oguglao (da nije od ovog nastao google ) pre svega na fudbal al sećam se kad sam bio mlađi i svih izgubjenih živaca a, zbog cega
A uuu, tek sad videh rezultat...jel` gledao neko utakmicu? Pa jel` smo stvarno bili takva katastrofa? Jes` da smo prosečna fudbalska zemlja(iako od strane medija isforsirana vele-sila), ali ovo, da nas dobiju u sred BG-a tome se nisam nadao. Nisam gledao utakmicu, pa ako vas ne mrzi dajte utiske.
Bitno da je Antic bio kriv za 0-0 sa slovenijom jer nije bio na klupi..!!! Eto ima ga sad...majke im ga spalim.... Slazem se za Karadzica i Terazije... jaooo kako mi je drago..Znachi samo zbog tog smrada usranog.... A shto pominjete Zeland i Grchku??to su prijateljske..shto ne pomenete 1:0 sa Nemachkom..... sve u svemu... .. ode reprezentacija opet u bunar...narednih 10 godina..gledacemo basket..odbojku..vaterpolo...dosta :D a da i TENIS :D
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
Istina, toliko očekujemo od fudbala, da ne vidimo pravu sliku gde smo i šta smo, a ostale sportove zanemarujemo na račun gluplje igre u odnosu na košarku, odbojku...
:: Bitno da je Antic bio kriv za 0-0 sa slovenijom jer nije bio na klupi..!!! Eto ima ga sad...majke im ga spalim.... Slazem se za Karadzica i Terazije... jaooo kako mi je drago..Znachi samo zbog tog smrada usranog.... A shto pominjete Zeland i Grchku??to su prijateljske..shto ne pomenete 1:0 sa Nemachkom..... sve u svemu... .. ode reprezentacija opet u bunar...narednih 10 godina..gledacemo basket..odbojku..vaterpolo...dosta :D a da i TENIS : :: :: Asus M2N-E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 550W ::
Pa ona `glavata konjina` u fotelji koja je i oterala Antica je u Subotici razjebala sve na sta je stavio sapu (kopitu) Treba skloniti njega i njegove pajtaše oko njega (svi su skoro generacija Jovan-a Krkobabić-a) i dovesti neke mlađe (da i mlađi malo kradu)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.