Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Amazon problem
STRANA 1 OD 1
Alphacore Amazon problem 29.09.2010. 14:14 T29767

status: user
broj poruka: 624
Planiram da uzmem odredjenu gitaru koja nema da se nadje u Srbiji,a u US kupuju direktno preko sajta proizvodjaca.Ja kad pokusam da porucim izbaci mi da nemoze u Srbiju iako je ima na listi...
E sad isti takav proizvod ima i na Amazonu pa je pitanje dali oni shippuju u Srbiju i ako da,dal ce da mi nabace carinu+porez+dostavu?
U EU Amazonu taj proizvod nepostoji...
Jos da pomenem i da sam gledao na eBay,postoji proizvod ali se ubraja i shipping i jos sto cuda.Koliko bi para to moglo da me izadje sa svim tim carinskim sra*** ako je predmet 230$?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 29.09.2010. 14:42 #248774

broj poruka: 6083

MNOGO! Shipping ne znam koliko su naveli, ali ne bi trebalo da bude jeftin. A carinu ima da te oderu, meni su na yoyo od 2000dinara uzeli 1000 dinara, ne znam kako. Vise nista ne narucujem od preko, sem ako ne naznace da je poklon, onda ti ne carine.

imarkovic >> 29.09.2010. 15:29 #248782

broj poruka: 18996
carinu ti naplacuju 30%, a moze da dodje u Srbiju samo ako je ships to World Wide, postarina ti izadje manje-vise 50eu, ako je iz Amerike, pa ti vidi koliko se to isplati..

Alphacore Jao 29.09.2010. 15:53 #248786

broj poruka: 624
Mamicu im lopovsku

ujkapera Cak i ako ti posalju kao poklon, ovi nasi znaju da ocarine 29.09.2010. 16:05 #248789

broj poruka: 44
Tako sam ja narucio neke uzorke od texas instruments-a i oni mi poslali za 0$ cak su i dhl platili. Posle par dana zovu me ovi nasi iz dhl-a i kazu mora da se plati carina 70$ !!! Sreca pa sam mogao da im vratim posiljku.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs