Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Internet savet
STRANA 1 OD 1
co72 Internet savet 28.09.2010. 15:55 T29743

status: user
broj poruka: 153

Molim vas za savet ako je neko vec imao iskustvo.Hteo bih da predjem sa sezampro 2mb je moja brzinana na telekom promociju tipa `EKSKLUZIVNO! ČETIRI PUTA BRŽI INTERNET PLUS TELEVIZIJA` tu je 4mb a istu lovu.Moje pitanje je ako je neko radio to,koliko vremena treba da se sve zavrsi i ako imam migracioni kod kakava je onda situacija.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miletic ... 28.09.2010. 16:45 #248562

status: user
broj poruka: 221
uzmes jedan dan opremu i odneses sezamu, uzmes mig kod, nek to bude ujutru, tad mogu da ti izdaju u toku dana, i onda kad ti to daju odes u telekom da te tamo aktiviraju. Ceo proces traje u najboljem slucaju 1 dan, u najgorem 3 dana, kada te zovu da uzmes modem i to. Onda te prijave na iptv i to cekas nekih 7 dana u dobrom slucaju, i onda kad ti to urade, nadaj se da nemas daljih problema... :D

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs