Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Comodo+Chromium=Jos jedna izvedba `Chrometa`
STRANA 1 OD 1
BassivitY Comodo+Chromium=Jos jedna izvedba `Chrometa` 24.09.2010. 02:15 T29637

status: user
broj poruka: 911
Novi-stari Chrome u izvedbi Comodo-a ...

Features:
-Improved Privacy over Chromium
-Easy SSL Certificate Identification
-Fast Website Access
-Greater Stability and Less Memory Bloat
-Incognito Mode Stops Cookies, Improves Privacy
-Very easy to switch from your Browser to the Dragon

http://goo.gl/Nt2u

sto se tice od otvaranja stranica ,kod mene nema razlike ,otvara ih isto kao i klasican chrome ,chrome plus itd ...isti `endzin` jelte ...nesto drugacije izgleda ,ali su stvarno sitne izmene ,uglavnom back/forward/reload/home dugmici i tabovi ...mada ista funkcionalnost kao i klasicn chromisha ...ostavicu ga neko vreme nako default browser ,pa sta bude bude ...
naravno ,extenzije rade normalno ,kao i tebe itd ...

izvinjavam se ako je tema vec bila ,slucajno sam naleteo malopre na ovo pa reko aj da ga `objavim` ovde

CARPE DIEM
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Zanimljivo. Inace, ja koristim Chromium - browser vec 2 meseca 24.09.2010. 02:54 #247338

broj poruka: 10997
(paznja: `Chrome` i `Chromium` su slicni, ali ne i isti brauzeri) i veoma sam zadovoljan njime...
S druge strane, Comodo Group je firma dostojna svakog poštovanja - njihov free av i firewall su me odlicno sluzili u periodu 2007/2008 (presao sam na free !avast onda kada su, zbog nekih tehnicko-komercijalnih problema privremeno zaustavljeni podrska i apdejt ComodoAV-a).
Ovaj brauzer cu rado isprobati.
- - - - - - - - - - - - -
20 minuta kasnije: za sada radi besprekorno. Uvezao sam bookmarks i lozinke iz Chromium-a i instalisao sve `dodatke` (pa i goo.gl url shortener). Odlican interfejs - (nabolje) izmenjen Chrome/Chromium. Stabilan i brz kao Chrome a, verovatno, zasticeniji od napada buba-Rusa, buba-Shwaba i buba-Amerikanaca...

Jedna prednost Chromium-a (verzija 7.0xxxxx): radi `iz korpe`, to jest, ne instalise se nego je `portable`.

DedaRale A što izvedba... 24.09.2010. 08:27 #247359

broj poruka: 50
kada se lepo kaže verzija.

raic Nije isto 24.09.2010. 08:34 #247360

broj poruka: 9006
Verzija je na istoj grani a izvedba mož da bude poseban ogranak

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

BassivitY i ja ga instalirao cisto zbog bolje sigurnosti 24.09.2010. 15:50 #247508

broj poruka: 911
ako nista drugo ...comodo inace pravi odlican security softver ,valjda su makar jedan delic tog znanja upotrebili na ovo browseru ,a iako nisu ,meni je dobar ...inace ,oduvek koristim njihov firewall

napisao sam izvedba jer osim google-ovog chromea postoji i Chrome Plus ,koji je isto zasebna neka grupa izmenila/poboljsala ...njega sam koristio dok se nije pojavio Canary Build ,nestabilni chrome ali meni je lepo radio dok ovaj nisam nasao ...od sada koristim ovaj definitivno

CARPE DIEM

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs