Zadnja dva dana mi ne radi kako treba,skida malim brzinama i puca svakih 10 min dok drugi servisi netload,rapidshare rade normalno,inace ima SBB kablovski net pa me zanima kakva je situacija kod vas?
:: Zadnja dva dana mi ne radi kako treba,skida malim brzinama i puca svakih 10 min dok drugi servisi netload,rapidshare rade normalno,inace ima SBB kablovski net pa me zanima kakva je situacija kod vas :: :: Hval ::
sto ne skidas preko torrenta ? Ja sam jedno vreme redovno skidao preko MU ,nasao sam forum sa samo MU linkovima i bilo je do jaja ,sve stvari su bile na sto manje linkova ,pretezno 1gb linkovi ,ali su onda postavili enkripciju i koja je donekle sjebala stvar jer nisi mogao samo da selektujes linkove i kopiras ,vec otvaras jedan po jedan ...sad sam ponovo na torrentima i ipak je prava stvar.
Sta je potrebno od podesavanja za torrente jer sta god da pocnem da skidam tegli se kao crevo, a vidim da ovde mnogi skidaju punom brzinom... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
U biti nista nije potrebno podesavati,sada kada skines najnoviju verziju µTorrent-a sve odradi sam,dakle sve na default i pici.Bitno je da taj fajl koji skidas ima dosta sidera(oni od koga ga vuces)i da nisu ogranicili svoj upload i ici ce ti brzo.Najbolji su privatni trakeri,jer user-i moraju da siduju kako bi odrzali ratio i ne bi bili banovani,mada aktuelni fajlovi,da ne kazem filmovi,vec sve sto je novo se lakse nadje,a i brze skine i sa public trakera gde ne treba nikakva pozivnica,a ni registracija.. To ti je otprilike to.
Ako si zainteresovan poslacu ti pozivnicu za IPtorrent,sve jako lepo ide preko njega i gotovo sve aktuelno sto se pojavi,pojavice se i na njemu.Samo ostavi mail.
P.S.I ja sam odustao od rapida,mega up-a,fileserve...ubise kako sporo ide u zadnje vreme.Davi oko 50kbps
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Sta je potrebno od podesavanja za torrente jer sta god da pocnem da skidam tegli se kao crevo, a vidim da ovde mnogi skidaju punom brzinom.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Ovo je sad jos bolje - 90% MU linkova koje sam iskopirao u poslednjih sedam dana =PRIVREMENO= nije dostupno. Ostavim ih ceo dan u Jdownloaderu i vidim da ih skida po 2-5kB/s. Desava se to i vama ili je problem nekim cudom na mom kraju?
:: Ovo je sad jos bolje - 90% MU linkova koje sam iskopirao u poslednjih sedam dana =PRIVREMENO= nije dostupno. Ostavim ih ceo dan u Jdownloaderu i vidim da ih skida po 2-5kB/s. Desava se to i vama ili je problem nekim cudom na mom kraju?
:: Zadnja dva dana mi ne radi kako treba,skida malim brzinama i puca svakih 10 min dok drugi servisi netload,rapidshare rade normalno,inace ima SBB kablovski net pa me zanima kakva je situacija kod vas :: :: Hval ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.