Ako hoce neko neko da bude sponzor ekipi Counter Stirke Source nek se javi. Za sad je dowoljno Clan War server 10 slotova. Dobija potpuno reklamiranje na http://www.ghostrecongaming.com i zavisi do dogovora moze ime klana da se promeni. Clan je star 3 godine i deca igraju veoma lepo. O klanu sve na sajtu i forumu
Srecno s`trazenjem sponzora, mada ne pije to vode ovde. Mi kada smo trazili za putarinu na ESWC u Pariz sponzora, tipa ispomoc u bilo kakvom vidu nismo mogli da nadjemo nikog, al opusteno, mozda ce te imati vise srece.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Znam druze da je ovo tesko mnogo u ovoj Srbiji. Ja sam finansirao ovaj klan dok sam drzao igraonicu. Svaki drugi dan lan turniri, i tako te stvari. Sada smo trenutno samo na internet turniriima. Cw server kosta 15 eura, nije to velika neka cifra koliko mozemo da izreklamiramo tog sponzora.
Brate gile ja po turnisu dignem 100-200e na dan pa ti vidi :D Mi pricamo o sponzorstvu ne o lakom lebu :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ti si u jednom od najboljih CS klanova na ovim prostorima zar ne :), ali zamisli koliko jos ima klanova koji nisu uspesni kao vas i da li oni uopste dobijaju pare zar ne :) ?
I posto si okupiran CS-om dobar vremenski period pitanje je sta ce biti kada prodje taj neki period aktivnog igranja, jer ja koliko vidim retko koji gamer ima 40 godina. Sta ce on da radi posle 40-te bez zavrsene skole to je pitanje.
A inace ako si uspesan u nekoj drugoj oblasti (arhitektura, masinstvo, programiranje,..) kao u gaming-u mozes da zaradis mnogo vece pare.
Pozdrav!
:: Brate gile ja po turnisu dignem 100-200e na dan pa ti vidi : :: Mi pricamo o sponzorstvu ne o lakom lebu : :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Gile sile ( moram taj aspekt tvoje licnosti da napomenem) :D Elem, sto se tice kantera preko leta ih cepam mozda svaki drugi treci dan i to cisto radi druzenja jer mi oni ne predstavljaju neku primarnu aktivnost u zivotu, preko zime uglavnom padaju neki ozbiljniji shrafovi ali o5 uglavnom radi druzenja i gubljenja vremena. Naravno da postoje periodi kada ne igram po par ned bili zbog faxa ili sljake, o5 napominjem kanteri mi nisu primarna stvar. Cepam igricu odavno, obisao veci deo sveta, uzimam pare, zezam se a pre svega zaradjujel laku lovu. Naravno kad zavrsim fax i ako Bog da nadjem posao u struci bice to mnogo veca kinta ( ali preko bare ) tako da mi ovo dodje kao vrhunski izvor zarade a pride i socijalna mreza preko koje sam upoznao mnogo ljudi s`kojima se cesto druzim :)
U granicama normale je ok, ali kada se predje ta granica i zanemari faks i skola, e tada vec postaje kriticno :). Btw. to jeste laka kinta nema sta :).
Pozdrav!
:: Gile sile ( moram taj aspekt tvoje licnosti da napomenem) : :: Elem, sto se tice kantera preko leta ih cepam mozda svaki drugi treci dan i to cisto radi druzenja jer mi oni ne predstavljaju neku primarnu aktivnost u zivotu, preko zime uglavnom padaju neki ozbiljniji shrafovi ali o5 uglavnom radi druzenja i gubljenja vremena :: Naravno da postoje periodi kada ne igram po par ned bili zbog faxa ili sljake, o5 napominjem kanteri mi nisu primarna stvar. :: Cepam igricu odavno, obisao veci deo sveta, uzimam pare, zezam se a pre svega zaradjujel laku lovu. :: Naravno kad zavrsim fax i ako Bog da nadjem posao u struci bice to mnogo veca kinta ( ali preko bare ) tako da mi ovo dodje kao vrhunski izvor zarade a pride i socijalna mreza preko koje sam upoznao mnogo ljudi s`kojima se cesto druzim : :: :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
20 sati na dan igram kanter, imam 25 godina,zenu, dete i masinski sam tehnicar ali necu radim,odem 2,3 meseca u nemacku kod mojih odradim i zivim celu godinu posle veoma lepo. Volim cs:S
:: 20 sati na dan igram kanter, imam 25 godina,zenu, dete i masinski sam tehnicar ali necu radim,odem 2,3 meseca u nemacku kod mojih odradim i zivim celu godinu posle veoma lepo. Volim cs: :: :: ::
E svaka ti cast kad se ozeni i decu vec imas a 2 godine si stariji od mene! A pritom i dobro zaradjujes toliko u nemackoj da imas za celu godinu, ti si moj idol, ocu i ja da zaradim za par meseca toliko kinte, ali kako!?!? :( Mada dok zavrsim Visu skolu posle mozda i bude nesto, ovako slabo :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.