imam jedan problem koji jos nisam video do sad,naime kad hocu da skidam nesto sa neta preko mozille izbaci mi onaj prozorcic i odma ga ugasi ne da mi uopste da skidam bilo sta sa mozillom ,probao sam i uninstal programa ali nije vredelo .pozz
sa revo uninstalerom da obrises sve zastavstine od FF, proveri da li imas viruse, ili te mozda provajder zebava nesto(mada ne vidim razlog za to), ako nista ne upali format c i fresh install windows :))
:: :: sa revo uninstalerom da obrises sve zastavstine od FF, proveri da li imas viruse, ili te mozda provajder zebava nesto(mada ne vidim razlog za to), ako nista ne upali format c i fresh install windows :) :: :: probacu sa revo ako ne upali nista necu dirati,a ne pada mi napamet da sistem obaram zbog toga :))
Potpuna deinstalacija. Restart. Brisanje svih stavki u registry-ju...
20.09.2010. 23:24
status: user broj poruka: 10998
...koje de odnose na FFox (komanda `find`). Brisanje svih foldera koje koristi iskljucivo FFox (komanda `search`). Restart. Deinstalacija java plugin-a. Restart. Instalacija FFox-a (najnoviji build je 3.6.10). Instalacija jave (Sun Java 1.6.021). Ako nisi vican radu sa registry bazom, za deinstalisanje upotrebi neki specijalizovani program (Revo uninstaller...). Brisi sve stavke (`select all`, `delete`) koje ti ovaj, nakon standardne deinstalacije prikaze kao `ostatke`... - - - - - - - - - - Drugo: program Orbit downloader se nakon instalisanja (pod pretpostavkom da si vec instalisao FFox) ugradjuje u IE i FFox kao `plugin` i preuzima dowload (usput, Orbit je idealno resenje i za `skidanje` sa YouTubeta).
:: Download ti radi u pozadini 100%, samo pogledaj dole iznad sata. U novijim verzijama ff-a cak i kada iskljucis prozorcic download radi i dalje :) :: :: Pozdrav fora je u tome sto i ne dodjem do download ,nego kad mi izbaci onaj prozorcic i pita me gde ces da snimis odredjeni file tu prekine prozorcic nestane u pola sec ali probacu ovo sto su mi rekli sa revo pa sta bude
druze, postoji mogucnost da imas viruse, reci koji Anti-virus koristis?? Drugo, uradi jedan `clear browsing data\empty the cash`, mozes 10 puta da reinstaliras firefox, to ostaje zapamceno.
:: :: :: :: Download ti radi u pozadini 100%, samo pogledaj dole iznad sata. U novijim verzijama ff-a cak i kada iskljucis prozorcic download radi i dalje :) :: :: :: :: Pozdrav :: fora je u tome sto i ne dodjem do download ,nego kad mi izbaci onaj prozorcic i pita me gde ces da snimis odredjeni file tu prekine prozorcic nestane u pola sec ali probacu ovo sto su mi rekli sa revo pa sta bude
na svemu ja sam mislio da je to neki manji problem ali boze moj pa ima i drugi browsera evo npr.google chrome 1 put ga koristim a mogu ti reci da je brz u PM hvalaaaaa svimaaa .pozzzzzz
Da ne otvaram novu temu... Naime, imam problem sa mozilom kada gledam klipove na youtube-u, klipovi poprilicno laguju kada ih pustam u 1080p a i ovako a pogotovo u 1080p, testirao sam preko internet explorer-a i radi odlicna, onako bas smooth... kako to da sredim ? probao sam da iskljucim hardware acceleration ali kao da se malko primeti razlika...
update sam ga bas pre nego sto cu da postavim ovo pitanje, bas kad sam upalio komp mi je iskocio update za flash player, znaci testirao sam i na e exploreru i razlika je enormna.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.