Problem je sledeći sa dotičnim Face-om, sve radi ok sem chata, naime ja se ulogujem normalno sve radi ok itd i kad oću da četujem sa ljudima on me automatski izbaci offline uspem samo da pošaljem jednu poruku i izbaci me pa onda refrešujem stranu i o5 mogu da pošaljem jedan čet i to tako ima 2-3 dana i sada užasno nervira, prvo sam mislio da nije adobe flash pa ga skinem novog i instaliram ali nije pa onda mislim da je do brovsera pa i njih sve poskidam nove ali o5 isto zajebava face ali najčudnije je to što kad odnesem laptop kod ortaka on radi normalno i chat e sad dali je problem u samom face-u ili u provajderu nemam pojma šta vi mislite ja više namam nikakvu ideju???` e da net je Kablovski Kopernikus Unaprred hvala
Processor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4800+ 2.51 GHz Mainboard : Asus M2N-E GPU : Asus Nvidia GeForce 8800GT 512 MB Memory : Golden Empire CL5-5DDR 800Mhz 4x1GB Hdd : WD2500AAKS-00VYA 250 Gb+ MAxtor 80GB star 7 godina :D
Izgleda da je problem u mom nalogu jer sam ga par puta dektivirao pa im se nešto ibagovalo jer mi radi nalog od ortaka malopre probali takoda ništa brišem face :D
Processor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4800+ 2.51 GHz Mainboard : Asus M2N-E GPU : Asus Nvidia GeForce 8800GT 512 MB Memory : Golden Empire CL5-5DDR 800Mhz 4x1GB Hdd : WD2500AAKS-00VYA 250 Gb+ MAxtor 80GB star 7 godina :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.