Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
hotmail privremeno blokiran
STRANA 1 OD 1
Simon72 hotmail privremeno blokiran 09.09.2010. 18:00 T29271

status: user
broj poruka: 2799
od pre 2-3 dana kažu da je privremeno blokiran (We`ve noticed some unusual activity in your Hotmail account. To help protect you and everyone else, we`ve temporarily blocked your account. To unblock it, verify your account.) .Mada slabo koristim hotmail i mesinger kako da odblokiram ovo.
Vrti me u krug a najcešce izbaci ovo al nemogu da unesem broj telefona jer nije podržana srbija
Your account has been temporarily blocked
Why are you seeing this?
Someone may have used your account to send out a lot of junk messages or done something else that violates the Windows Live Terms of Service.
What do you need to do?
We`ll send a verification code to your mobile phone. All you need is a phone that can receive text messages. After you enter the code, you can sign in.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Obrati se tehnickoj podrsci. Ukratko objasni problem, napisi... 09.09.2010. 18:51 #243528

broj poruka: 10997
da si siguran da greska nije `do tebe`, i ko ih yebe... Ako se ne snalazis u engl. j., ja cu ti prevesti - ti samo formulisi.

http://1l2.us/WW

- -probaj ovde - -

Account Compromise - Unauthorized Account Access
Simon72 ... 09.09.2010. 19:11 #243535

Mogu da koristim nalog primam poštu al nemogu da šaljem vidim na hotmail mesinger al nemogu da pokrenem mesinger. Mogu da menjam sve podatke kao i password.
Bio sam na taj link što si dao al nece il ja neznam šta trebam

tortojed E to ne znam ni ja. Ne koristim (u sirokom luku izbegavam)... 09.09.2010. 19:21 #243540

broj poruka: 10997
ni jedan od m$-ov messaging service-a, osim obicnog hotmail account-a.
vladats @Simon72 09.09.2010. 20:17 #243564

broj poruka: 4537

IDI NA TORRENT.............
Simon72 ... 12.09.2010. 02:58 #244166

I nalog i mesinger odblokirani. Trebalo im 5 dana.
E da dobio sam i poruku Everyone Can Race to Level 50 Need for Speed World pa kom se svidela igra ...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs