Možeš ga skinuti sa Nvidiiog sajta. Ne mogu sad da ti pastujem link, jer sam na telefonu.
:: imas driver za ploce sa integrisanom grafikom ,Za chipset imas na sajtu proizvodjaca ploca ,ako mislis na SB driver ,raid i ostalo :: :: @eseses jel imas donwload link od tog Nvidia drivera ,bas treba da probam jednu Nvidia.
Možeš da ga skineš na AMD-ovom sajtu. Kad otvoriš stranicu sa koje skidaš drajver za grafičku, sa leve strane imaš da izabereš i SB Drajver. Moja preporuka je 10.2, zato što su kasnije verzije imale neki bag sa USB Filterom, koji se manifestuje tako što Win7 navodno ne prepoznaje neki USB uređaj. I pored navodnog problema, svi USB portovi i uređaji nakačeni na njih rade bez problema.
poslednji slobodno. taj bug uopste nije bug, samo neka zajebancija a inace sve radi normalno. bila je vec tema, a uostalom ispravljen je u sledecoj verziji.
The issue manifests itself under the following circumstances:
* Windows 7 (x64, x86) * Motherboard with AMD chipset * Catalyst 10.2 to 10.5 * Setup in Custom mode (not Express mode)
We would like to once more point out that this issue does not cause any real problems with the computer. The issue is merely a bother, causing unnecessary confusion for the folks who like to keep track of driver versions to ensure they`re running the latest and greatest.
Jao nisam video naziv teme, totalno sam omasio komentar. Ako moze admin da obrise. Izvinjavam se :) ! A ishmerish daj neke normalnije naslove temama :).
Što se tog `problema` tiče, mislim da sam ga imao sa 10.6 i 10.7 drajverom. Zato sam se i vratio na 10.2 za koji na netu tvrde da je poslednji koji nije imao taj problem. 10.8 nisam probao. Što je intaresantno, pored toga što u stvari i nijee pravi problem, je što se kod nekih ljudi pojavljuje, a kod nekih ne.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Jao nisam video naziv teme, totalno sam omasio komentar. Ako moze admin da obrise. Izvinjavam se :) ! A ishmerish daj neke normalnije naslove temama :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.