ukratko.... korisnik sam sbb kablovskog net-a protoka 4 mb nedavno mi se brat vratio iz inostranstva kupio sam tp link i povezao i njega na net medjutim ne skida se sa torenta na ivici sam da mu razbijem komp.DA LI mogu na bilo kakav nacin da mu malo PREPOLOVIM konekciju? konkretno koristi utorent.a uredjaj je tp link wireless g router 54mbp/s mogu 4 uredjaja na njega....
Najbolje da mu objasnis(ako vec ne zna)da ti ne mozes posteno da surfas ako on vuce punom brzinom sa torenta,pa lepo kada si ti za svojim compom neka ga limitira na nekih 150 kbp/s u samom torentu,a kada nisi neka ga unlimitira i vuce punom brzinom(grehota da se baci).Ako ne pristane,onda cemo ti predloziti neke od nacina na `kvarno`
Ja kod mene na ruteru mogu svakom racunaru da ogranicim Up i Dow hehehe imao sam prolema sa tastom koja gleda serije na Youtube e sad je to proslost http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1355452
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.