Molim vas pomozite mi da sakupim potrebnih 20 otvaranja adrese kako bi mogao slati sms poruke neograničeno i u bilo koju zemlju - i to sve besplatno na http://www.BesplatneSMSporuke.com/?moj=235564 kao i telefonirati besplatno! Pogledajte super je!
Ludak..ja ovog mog zamalo da ubijem juce..dao sam mu ovo iz KFCa da jede, tu pojeo bas dosta, pa je ostatak nanjusio i onda se sam snasao i gustirao, pa se onda cale vratio sa pecanja, pa je pojeo nekoliko riba, pa sam mu dao malo napolitanki (to mu nikad dosta, ali mu retko dajem), i onda posle toga nije mogao ni da mjaukne, jedva je disao, pa je onda kad mu se sleglo popio jedno pola litra vode xD, svinja :)
E ljudi vec duze vremena saljem sa monda sms-ove kad mi zafali kredita, al stalno moram da ukucam broj pa da mi salje sifru, i tako iznova, zar nemoze jednu sifru za uvek da zapamti ? :PP
ahhahahahahahahahha `zgrabi nogu i otkine` hahahah :D :D :D :D
Ali dobro je malo ovakve teme ljudi da se `izduvaju`, i `olade od svadja prepirka i tome sl..... :))))
:: Jel ujeda :: :: ...ili samo zgrabi nogu i otkine :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.