Na svakih 100 page impresiona (ulazaka na stranicu gde se nalaze reklame) trebalo bi da imas po 1 click, za 1 click zaradis 0.1 e, znaci ima smisla samo za neke velike sajtove i nizasta vise, inace umeju da posle nekog vremena ugase acc tipa lik je legalno zaradio 650 $ za nekih 2-3 meseca i trazio isplatu i ovi mu ugasili acc, a on sve radio ok (tako on kaze). Prvo dobro procitaj ona pravila pa tek onda radi :).
Citao sam pravilnik, tu mi je sve jasno, nego me interesuje zaradio li je neko nesto ovde ko se oprobao u tome? Znam za takve slucajeve gde ti ugase acc a ne znas zbog cega, a isto procitao sam neki lik iz Hrvatske je u prvih mesec- dva zaradio nekih 1117 $ kolko se secam. On ih pitao jel sve ok sa tim jer mu bilo cudno, oni odgovorili da jeste i isplatili ga. Mislim zamisli ti uradis sajt, ulozis gomilu vremena i zivaca, zaradis neku lovu a oni ti ugase acc a ne znas zbog cega!? Ko zna, mozda je i Google-u puno da ti isplati neku vecu kintu .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.