Bitno za odjavu je ko je sklopio ugovor za ADSL, a ne ko je vlasnik telefonskog broja.Ako ugovor glasi na tebe,moraces ti licno da vratis i odjavis usluge ADSL-a.Pozz
ugovor je bio na godinu dana, pa posle mesec za mesec. keva nije platila zadnja dva, posto ga niko ne koristi, i sad bi da ga odjavi. na nju se vodi tel, a na mene adsl
Trebalo bi da ako si ti potpisao ugovor za adsl, da ga i ti raskines, ili ako je moguce da ovlastis nekoga. Ali ne razumem zasto lepo ne pozoves telekom, objasnis im sta hoces i oni ti lepo kazu sta i kako moze?!?
zvao sam sa 063, onaj njihov 0800 na koji su me rutovali sa 9813, a taj 0800 ja basplatan samo za telekom e, pa to bi meni odgovaralo da keva raskine ugovor, jer se na nju vodi
Da ne otvaram novu temu,imam slican problem.Uzeo sam SBB televiziju i njihov ruter,a jos sam na Telekom ADSL.Mogu li posteno,onako Srpski,da im ne placam dok mi ne ukinu Telekom ADSL i da potom predjem na SBB.Inace,istekao mi je poodavno ugovor sa Telekomom na godinu dana.Hvala. P.S Ugovor za ADSL je na mene,telefon se vodi na druge ljudove,odvojeno je jedno od drugog,ako sta znaci...
Što im ne bi vratio? Ovako rizikuješ da te tuže što ne plaćaš. Diskutabilno je koliko će iko od te tužbe imati vajde, al` sebi prištediš jedno nerviranje.
Pozdrav!
Vlada
:: Da ne otvaram novu temu,imam slican problem.Uzeo sam SBB televiziju i njihov ruter,a jos sam na Telekom ADSL.Mogu li posteno,onako Srpski,da im ne placam dok mi ne ukinu Telekom ADSL i da potom predjem na SBB.Inace,istekao mi je poodavno ugovor sa Telekomom na godinu dana.Hvala. P.S Ugovor za ADSL je na mene,telefon se vodi na druge ljudove,odvojeno je jedno od drugog,ako sta znaci.. :: ::
:: zvao sam sa 063, onaj njihov 0800 na koji su me rutovali sa 9813, a taj 0800 ja basplatan samo za teleko :: e, pa to bi meni odgovaralo da keva raskine ugovor, jer se na nju vodi
Da bi se ADSL ugovor raskinuo u potpunosti neophodno je da svi racuni budu izmireni, zakljucno sa poslednjim koji ce stici redovnim putem, oko 15. dana u mesecu, procentualno umanjenog iznosa u zavisnosti od dana raskida ugovora, odnosno dana prestanka koriscenja usluga. Teoretski se placanje poslednjeg racuna ne moze izbeci, ali postoji opcija da se ceka na utuzenje do kojeg navodno nikada ne dolazi. Vlasnik telefonskog prikljucka je u obavezi da bude fizicki prisutan kako bi svojerucnim potpisom odobrio prekid usluga, osim u slucajevima kada sud odredjuje novog vlasnika telefonskog prikljucka (kupoprodajnim ugovorom, ostavinskom raspravom, ugovorom o poklonu, posebnim ukazom) ili ako se radi o licu sa poternice, MUP ima saglasnost drzave da obavi sve moguce radnje bez fizickog prisustva vlasnika, odnosno potpisnika ugovora. U pajserovom slucaju, jedino majka i moze da ga odjavi, jer je jedino ona vlasnik telefonskog prikljucka, a vlasnik je glavni.
:: :: Bitno za odjavu je ko je sklopio ugovor za ADSL, a ne ko je vlasnik telefonskog broja.Ako ugovor glasi na tebe,moraces ti licno da vratis i odjavis usluge ADSL-a.Poz :: :: reci to ovima u telekomu, danas su mi vratiili sestru kad je otisla da odjavi, a ona je sklopila ugovor, jer se vodi na drugu sestru. a pre toga zvao i pitao ko mora da odjavi, rekli ko je sklopio ugovor??? zbogom telekome, vise sa njima nista....
sad vise pojma nemam. juce sam bio u korisnickom servisu i rekli su mi da moram ja licno da vratim modem i raskinem ugovor. @ saka znaci mora vlasnik broja?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.