Napravio sam sajt drugu za firmu, ne naplaćujem nista. Interesuje me koji su sve podaci potrebni prilikom registracije domena (za firmu) i za hosting, jer su jednom ortaku tražili i kopiju ugovora od programa u kom je sajt pravljen... Ako neko ima iskustva sa ovako necim neka pise...
Ali ce mu iza imena sajta stajati webhost... Jel tako? Ti besplatni sajtovi imaju 500mb mesecno prostora, da li je to dovoljno za sajt od 20 tak stranica i planiranu posetu od 300 - 3000 mesečno? Ja sam pitao za placeni hosting kod nas. :)
Nece stajati :), 1500 mb prostora mesecno imas sto je sasvim dovoljno :), ja sam nesto digao sto je puno slicica i ostalih cuda za 300 poseta sam potrosio 30 mb :).
@marko nadje li kuciste za mladjeg burazera :).
Pozdrav!
:: Ali ce mu iza imena sajta stajati webhost... Jel tako? :: Ti besplatni sajtovi imaju 500mb mesecno prostora, da li je to dovoljno za sajt od 20 tak stranica i planiranu posetu od 300 - 3000 mesečno :: Ja sam pitao za placeni hosting kod nas. : :: :: Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.