Znam da je bilo vec slicnih pomena, ali stvarno voleo da mi razjasnite zbog cega se ne mogu menjati nick-ovi?
Da se razumemo nisam mislio da dozvolite otvoreno menjanje,vec samo jednom i to da vam useri preko mail-a posalju zeljeno ime. Stvarno mislim da bi mogli toliko da se iscimate.
Zamisli da ti posalje 100 ljudi odjednom nick i ti ces naravno svima da promenis :), trcim :).
Pozdrav!
:: Znam da je bilo vec slicnih pomena, ali stvarno voleo da mi razjasnite zbog cega se ne mogu menjati nick-ovi :: :: :: Da se razumemo nisam mislio da dozvolite otvoreno menjanje,vec samo jednom i to da vam useri preko mail-a posalju zeljeno ime. Stvarno mislim da bi mogli toliko da se iscimate :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Mislim da to i nije baš dobra ideja, jer će to neki useri da zloupotrebljavaju. Malo je i bezveze da na primer neki dugogodišnji član ovog foruma promeni nick, neće ga niko prepoznati.
Ima mnogo prečih stvari koje ovde treba srediti, ali ni to nije sređeno. Kad će, i da li će, to nikad nećemo znati.
Rakija is your middle name :). Opet si se druzio sa ovom dvojicom mangupa :),... Koliko kesa je ovaj forum generisao Zeljko bi ovo mogao malo da uredi :), ali opet to nije mali posao :), ali okvirno za mesec - dva dana bi bilo gotovo :).
Pozdrav!
:: A sto se precih stvari tice samo se ti nadaj, ovo je najprostije pa sta mislis da li ce ga usvojiti pre kataklizme?? :: :: U ostalom cisto sumnjam da bi se menjalo iz korena, kod starijih usera bi vise bilo nesto kao korekcija.evo ja bi na primer izbacio SH i ubacio Š :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Pa ako ti mama i tata ne dadu da se balzamuješ navrni do mene dok je još raspust. Gile pazi u tvojim godinama ako ne praktikuješ gimnastiku sa suprotnim(ili nedaj bože istim)polom pa još ni ne olakšavaš glave sa vatrenom vodom, može da bude i dugotrajnih posledica - - Jel vidiš šta se desilo sa Maestrom ili ti Skeletorom9!!!
:: Pa ako ti mama i tata ne dadu da se balzamuješ navrni do mene dok je još raspust :: Gile pazi u tvojim godinama ako ne praktikuješ gimnastiku sa suprotnim(ili nedaj bože istim)polom pa još ni ne olakšavaš glave sa vatrenom vodom, može da bude i dugotrajnih posledica - - Jel vidiš šta se desilo sa Maestrom ili ti Skeletorom9!! :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Podržavam ideju, jer ja bih bio Mortificat promenio u Mortification(ali onda bi morala i dužina karaktera u user name-u da bude ograničena bar 20, što nisam primetio prilikom registrovanja, pa sam sad bez ovog `ion`).
Evo ja imam ideju, da se stave dva name-a, jedan display name koji moze da se menja tipa jednom u godinu dana naravno admin to nemora da potvrdi (sve automatski da ide :)) i login name :).
I ja bih promenio nick..nisam znao da za oglase i forum ide isto pa sam samo lupio na brzaka, stavio bih pun nick, shatroghistro, ili snoopy. Zovite me snoopy :), eto meni ni ne trebaju admini, raic me vec zove snoopy :D
:: :: I ja bih promenio nick..nisam znao da za oglase i forum ide isto pa sam samo lupio na brzaka, stavio bih pun nick, shatroghistro, ili snoopy. Zovite me snoopy :), eto meni ni ne trebaju admini, raic me vec zove snoopy : ::
Ne znam samo šta ću da radim kad promeniš avatar. Eto, svaki dan čovek nauči nešto novo, mislio sam da si to shgh nalupao po tastaturi. :: :: I ja bih promenio nick..nisam znao da za oglase i forum ide isto pa sam samo lupio na brzaka, stavio bih pun nick, shatroghistro, ili snoopy. Zovite me snoopy :), eto meni ni ne trebaju admini, raic me vec zove snoopy : ::
...znamo. Zajebavamo te malo, nadam se de se ne ljutiš. Ne znam samo što si stavio avatar koji je bradat i nosi mantiju, sam si kriv. :: :: ... i ja bih definitvno promenio nick, mnogo me brkaju sa onim svestenim licem.. ::jednom za svagda on je aMMMMMMFFFFFFFilohije.. ::
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.