Ludi jeste li primetili koliko su usrali stvar sa images rublikom, kao nesto izmenili a ono sranje tesko bolje je pre bilo 100x prvo vise protoka trazi nepregledno, ocajan raspored, pre sam moga da vidim rezoluciju sad dok nanesem misom pa cekam da ono pokaze sve u svemu sranje ljuto
meni je ok sto moze odjednom da se vidi vise slika, ali desava se da se izbaguje i da od slike koja je recimo 1920x1200 dobijem da sacuvam thumbnail velicine oko 200x150. wtf?
da, imas sve na prvoj strani, ne moras da vrtis i vrtis sledecu stranu, jedino su trebalo po default-u da stave sizes, umesto sto moras da kliknes `show sizes` na dnu...
:: Meni je sada 10 puta bolje nego pre, samo predjes preko onoga i to je to, imas mnogo veci izbor i brze ces naci ono sto ti treba :) :: :: Pozdrav!
To bi bilo najbolje, ali uvek nesto mora da fali :).
Pozdrav!
:: da, imas sve na prvoj strani, ne moras da vrtis i vrtis sledecu stranu, jedino su trebalo po default-u da stave sizes, umesto sto moras da kliknes `show sizes` na dnu.. :: :: :: :: Meni je sada 10 puta bolje nego pre, samo predjes preko onoga i to je to, imas mnogo veci izbor i brze ces naci ono sto ti treba :) :: :: :: :: Pozdrav!
inicijalno otvaranje stranice je tesko nekih 1 MB a kompletno 4 i vise znaci malo bolji download i nije problem ali dobro ko nam je kriv po milijardu i prvi put da zivimo gde zivimo inace neki novitet cisto da nebude monotono
ma ima sada vise slika da vidis ali je to toliko neoptimizovano i zahtevno i ponekad se baguje onako mi je preglednije iako je manje slika na strani a o5 lepse mi je bilo kad kliknes na show full image size
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.