Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Spam PREVARA!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Spam PREVARA! 02.08.2010. 23:46 T28484

status: user
broj poruka: 18472
Ne dobijam tako cesto ove vrste mailova ali se zadesi da stignu pa evo recimo jedan ovakav mi sad dodje i kaze :

Dear Friend
Confidential.

It is my sincere pleasure at this moment to exhibit my total trust bestowed on you in accordance to my Proposed partnership relationship with you of which I am fully convinced that you will really welcome my partnership with you in this transaction.

Being very sceptical about dealing with Africans in such transaction, ranging from the height of fraudulent activities encompassing the African communities. Now it is my Godly nursed intention to prove myself to you that I am very much different from others which you must have come across.

I hereby attested my accepted conclusion to take upon my gentle self and to join hands together to cover any unforeseen expenses that may be involved here till the Final Transfer of the Funds to our Correspondent Bank before its Final remittance into your Nominated Bank Account.

This is to convince you of my spirited acceptance to have you as a confident in a business of this magnitude knowing that you will not turn me down come-what-may, regarding this Claim / Transfer to boost my planned establishment of a funding Company out of Africa . In other Words, I went into more concrete arrangement in transferring a total of US.5 Million Dollars through INTER-BANK TRANSFER. This amount of Money belongs to our Deceased Customer as there were no claims over this Dormant Balance Account for a period of many Years.

Therefore, I am in need of a Reliable Partner that would come forward to put claims over the Funds for its Transfer into his / her Foreign Bank Account. This is because I am the Director of Foreign Remittance Department of my Bank (BOA) for the Transfer of this particular Funds without any Hindrances.

All I am expecting from you, as a matter of greatest urgency and importance is your sincerity and Honesty as I have some of the Needed Legal Documents to prove that this Business is Lawful for its onward Remittance. I urgently want you to send all the demanded Personal Information`s below to me as soon as you receive this PROPOSAL in order to show your readiness and Willingness in this Proposed Business.

BELOW ARE THE NEEDED PERSONAL INFORMATION`S

1) Your Full Name.......................... ...
2) Your Age........................... ............
3) Your Mobile and Home Phone Number................
4) Your Fax Number.................
5) Your Country of Nationality......................
6) Your Occupation.................... ........
7) Sex........................... .....................
8) ALTERNATIVE E-MAIL ADDRESS /

Finally, you have to keep this Proposal confidential and secret from your Relations, Partners and Colleagues for our success in this Transaction as the basis of this Business is Secrecy.

I promise you that I would protect your Personal Interest as this Business deal / fund Transfer is 100% risk-free. Therefore, I want you to express your interest to engage in this Business with me because your share is 40% of the Funds in Question so that I can send to you the TEXT OF APPLICATION which you have to Fill and send to the E-mail Address of the Bank.

I look forward for your immediate Positive response.

My regards to you and the family,

Mr Mohamwad Hassan.

SMESNO DA SMESNIJE NE MOZE BITI :) :) :)

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Moze smesnije 02.08.2010. 23:55 #234730

broj poruka: 1400

Kad ga provuku kroz neki prevodilac pa ti kao posalju na srpskom... Steta sto ga pobrisah....

SkyFire ... 02.08.2010. 23:56 #234731

E to kad bi video pao bi sa stolice :)

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

gliga79 Re: ... 03.08.2010. 00:05 #234733

broj poruka: 4641
Prepoznao sam, ovo ti je poslao neko sa PC Berze da te zatruje i da te inficira jer je los covek , da bog da, da nije Dautovic umesan!!!

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
SkyFire ... 03.08.2010. 00:11 #234736

Ne znam Gligo,nisam isao toliko duboko u analizu.Sve je moguce.Svakakvih nas ima.Samo ovo je smesno.I da ima neki cilj sta ovo meni moze da nanese stetu?Mozda neki novi crveni virus :) :) :)

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

Mortificat Re 03.08.2010. 00:24 #234737

broj poruka: 3519
Sećam se da sam tamo negde 2003. dobio mail(a tek ga otvorio) kako neki ubogi afrikanci iz nekog izbegličkog kampa oće da mi poklone silne pare...e oni u izbegličkom kampu imaju komp i net...pa to ni u mućkama ne bi prošlo :DDDD

GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

bocilius re.. 03.08.2010. 00:53 #234742

broj poruka: 88
Ovo nije spam prevara, nego prevara vise od 20 godina stara, tzv. `Nigerijska šema`.
gliga79 Sky.. 03.08.2010. 01:35 #234749

broj poruka: 4641
Kako si uspeo da upadnes u Nigerijskui semu.
To nam pojasni?

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Gare87 po meni 03.08.2010. 01:41 #234753

broj poruka: 4704

bate ovo je klasican spam, kojih sam ja imao milion, tebi recimo iz afrike meni recimo neki partner iz velike britanije oce biznis da razvija, tako da su mi stizali razni spamovi na ovu foru :D

jednom sam i reply na poruku, naravno bez podataka :) i covek(ili prevarant) mi odgovorio kao ma nema problema ako nemate nalog u banku, sacekacu ja dok napraviti nalog pa cu vam prebaciti novac :))) ja mu posle odgovaram kao, ma samo vi posaljite te pare nekom kom su zaista potrebne, ne bih ja :D

drugara su cak i zvali na fon da mu ponude neku priliku da ulozi novac u neki biznis, on kao pa ja nemam 1000 dolara, a on ce njemu pa koliko imate, a drugar pa imam mozda oko 1000 dinara xD
on posle kao pa kako je to moguce da imate toliko samo, pa kako vi prezivljavate!?
ja se pokida od smeha xD kakva smo zemlja strasno :D

tortojed Znaci, nigerijska veza i dalje hara Planetom! 03.08.2010. 02:24 #234758

broj poruka: 10997
`Dozvolite da se predstavim: ja sam unuk Idi Amina. Zliovci koji su drzavnim udarom zbacili moga dedu hteli su da skenjaju i njegove potomke. Ja sam uspeo da se sklonim i sada zivim u jednoj africkoj zemlji, sa promenjenim identitetom...Novac koj mi je deda ostavio (oko 200 miliona US$) nalazi se u nekoliko svajcarskih banaka na tajnim racunima...ako bi ste mi pomogli da podignem taj novac, zaradili bi ste 10% itd. itd.`

Daum ... 03.08.2010. 04:45 #234762

broj poruka: 12794
Stizalo je meni to par puta na gmail, pa je ubrzo završilo u spam. Navodno koliko sam para dobio od rodjaka, LOTO takmičenja i poslovnih transfera mogao bih da kupim celu Srbiju...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

Mixx ... 03.08.2010. 05:26 #234766

broj poruka: 2931
ma mora da moze da se napravi neka zajebancija da prejebemo mi njih na neku foru... ajde ko se prvi seti dobije milion evra od mene

bstaletic Re: ... 03.08.2010. 16:31 #234853

broj poruka: 1889
Ja mislim da treba da im damo lazhne podatke, i njihov mail umesto nasheg, i onda nek sami sebe varaju.

Sad gde su mojih 2x po pola miliona??

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

:: ma mora da moze da se napravi neka zajebancija da prejebemo mi njih na neku foru... ajde ko se prvi seti dobije milion evra od men
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs