Posedujem ADSL 1Mb/s i naravno najslabiji upload 128Kb/s. Problem mi je sa torrentom nizak ratio. Nikako da predje preko 1. Postoje li tu neka posebna podesavanja? Banovase mi nalog na partis-u zbog toga. Dajte neko resenje kako da mi se vise ne bi javaljao ovaj problem.
Mislio sam da neko ima resenje bez dodatnih programa. Ne bih zeleo da se opterecujem nekim takvim nelegalnim stvarima. Nadam se da postoji legalno resenje za ovo, samo da nije promena brzine interneta:)
ili uploaduj mesecima neki torent ili iznajmi seedbox ili ratio master pusti par dana da radi :) nije problem koristiti RM na partisu tu sam stavljao upload uvek oko 300
Ne postoji nikakva dodatna podesavalja,jer t je max koliko mozes da das iz tvog compa ~15kbps,e da je situacija obrnuta,onda imas gomilu softverskih resenja kontrole UP-a i down-a,kao i u samom torentu.
Kako kazu momci iznad,imas RM,ali koristi na svoju odgovornost,jbg
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Posedujem ADSL 1Mb/s i naravno najslabiji upload 128Kb/s. Problem mi je sa torrentom nizak ratio. Nikako da predje preko 1. Postoje li tu neka posebna podesavanja? Banovase mi nalog na partis-u zbog toga. Dajte neko resenje kako da mi se vise ne bi javaljao ovaj problem.
Instalirao sam RM. Ubacio neki torrent koji skidam. Sto se tice setup-a sta je potrebno upisati? Samo upload speed (koliko?) i da li treba i download speed? Postoje jos neka podesavanja? Ovo dole sto odbrojava 30 min manual update...to ne treba dirati? Molim pomoc.
Da te ne bi lako nashli, ubacujesh torrent sa shto vishe leech-eva. Druga stvar - stavi da si skinuo 90% - da bi i ti bi jedan od milion leecher-a. Shto se tiche brzine - download=0, a upload=koliko ti odgovara (ali nemoj da preterash).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.