Druze niko te nece prozivati, nerazuemmo se svi u sve...ali mroas malo pojasniti sta ti reba, nisi dao dovoljno informacija, treba ti modem? da povezes telefon na komp pa dialup? ili mrezna kartica pa da povezes `internet` onim kablom sto ima konektor malo siri nego za telefon?
Ja koristim Voban Visa internet karticu i stvarno je mogu preporučiti. To je inače VISA vojvođanske banke. Održavanje iste je 100 dinara na godišnjem nivou a, imaš mogućnost i da je `zaključaš/blokiraš` radi sigurnosti odnosno, pre svake transakcije pozoveš njihovu službu (00-24h) da ti `otključaju` izvršiš transakciju i opet ih pozoveš da je `blokiraju` i to je uglavnom to. Preporuka.
:: Da vidim da sam pogresio : :: :: Nisam stavio shopping : :: :: Ja se izvinjavam : :: :: D :: :: Treba mi kartica za shopping preko neta : :: :: Kojoj banci da se obratim
Ja sam uzeo visa virtuon pre par dana u rajfajzenu, i narucio sam YoYo iz GB i vec je u putu. Dajes 300 dinara da ti odrade karticu, 20 dinara mesecno odrzavanje i 1% je provizija na kupovinu. Na racunu moras da imas minimum 20 evra preko cifre koju hoces da potrosis da bi racun bio aktivan. Toliko.
:: :: Ja sam uzeo visa virtuon pre par dana u rajfajzenu, i narucio sam YoYo iz GB i vec je u putu. Dajes 300 dinara da ti odrade karticu, 20 dinara mesecno odrzavanje i 1% je provizija na kupovinu. Na racunu moras da imas minimum 20 evra preko cifre koju hoces da potrosis da bi racun bio aktivan. Toliko.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.