a ja pomislio da ga nije sprzila moja opera,jer sam je ugasio a nisam se odjavio pre toga.odmah nakon toga je prestao da tadi,kakva koincidencija.sad cu lepo da da se odjavim sa berze da ne razmisljam.
BenchHose samo menja ime, i dalje ce se nastaviti poslovanje, rekose mi i jace nego pre, ali ce se drugacije zvati, to je sve.. sajt nece vise imati aktuelnosti kao ranije...
kladio bih se da nije to- zamena imena ! Suvise dugo su radili pod jednim imenom da bi se talo prodali... pre bi rekao da imaju problema (da l hakeri dal skadistenje..) VREME ce pokazati !
verujem da vide da,makar slute(admini),da ih negde poninjemo,pa bi bilo dobro,ako je to slucaj,da se oglase sa nekom izjavom.infoa radi.verujem da nas ima dosta ovde koji posecujemo trenutno nedostupan sjt.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.