Tired of 10.60 already? You should not be! It is a great release. But if you’re up for it in the summer heat, we have a new build that needs testing. One of the fixes we hope will further improve stability on Mac.
We are very interested in crash logs from this build, so please don’t hold them back.
PS: The version number is now set to “10.70” to differentiate it from the 10.60 final.
PS2: It is definitely summer in Oslo!
WARNING: This is a development snapshot of Opera. It is released for testing purposes, and there may be serious bugs and unfinished features.
:: :: Pa build, ali ne i beta, nije jos ni alpha dosla, a kamoli beta : ::
Da li neko zna, zašto posle verzije 10.50 build 3257 nisam u mogućnosti da otvorim preko 1000 stranica, koje sam snimao sa verzijama 9.00, pa na dalje. Mogu da ih otvorim samo u ovoj verziji 10-ke ili u kompatibiliti modu za IE. Snimio sam ih i sa novijim verzijama, pa čak i sa 10.60 final, ali nisam u mogućnosti da ih otvorim u novijim verzijama. Čudno je to da stranice mogu da snimim sa verzijom 10.60 Final i da otvorim u 10.50.3257, ali u 10.60 Final nikako. Da li bi neko mogao da mi odgovori, pošto ovi iz podrške Opere to obećavaju skoro 10 meseci, a ništa nisu uradili? Pokušao sam i sa prg offline namene, međutim ni jedan ne može da mi snimi celu stranicu, posebno gde se nalaze zaštićeni podaci. Jednostavno dobijam beli deo, tj. te podatke ne snime. Sa FF neće ni da se snime. Veličina fajla je uvek nula. tj. kao da ništa ne snimam. Da li postoji mogućnost, osim u IE, da snimi sve info na starnici? Inače, radi se o cenovnicima od poznatih firmi iz celoga sveta. Svi mi govore da koristim Avant ( od MSI, Hipro, Chieftec, Hio TW, Gainward i dr.). Zašto Avant, kad on otvara portove 3159 i 810, a ni jedan internet security ne filtrira proveru sigurnih strana na ovom pretraživaču? Avant zaobilazi i firewall, tako da mi ne odgovara, a verzija Opere 10.50.3257 krahira, skoro svakih 1-2 vremena, pa me to poprilično nervira. Izvinjavam se za off topic, ali da ne postavljam novu temu. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.