rapidshare me izbacio iz takta...koji hosting sada ?
STRANA 1 OD 1
savatije
rapidshare me izbacio iz takta...koji hosting sada ?
07.07.2010. 20:47
T28000
status: user broj poruka: 1121
Dok mi traje ovo malo od premium rapida, trosicu, ali komplikatorima koji svaki cas menjaju varijante ( a pri tome mi salju obavestenja na nemackom) i teraju me da lomim mozak sta su oni novo smislili...ne zelim vise da placam. Ko ima kakva iskustva i preporuke sa ostalim file hostinzima koji se mogu zakupiti kod nas...preporuke molim... http://www.nalozi.info/content/blogcategory/18/2/
Ako ti treba za skidanje jedino bi ti se pored rapida isplatilo da plaćaš hotfiles, dugo se čeka a dosta stvari ljudi kačei kod njih. Megaupload je dobar i za dž
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
nadjes sta ti treba, pa ako na primer neki film ima na vise file hostinga a pritom su partovi iste velicine metnes recimo pola fajlova od rapid a drugo polovinu od megaupload, i nemas nikakve potrebe da placas, jer su pauze oko 2 min na rapid a megaupload msm da je ili 1min ili nema pauza, ne secam se. Tako da recimo sa 1.5mb brzine je sam za jedan dan skinuo 8 giga film(od rapida). pozdrav
iskreno, lud li si?? :)) kako be malo ogranicenje moze da bude sat vreme xD, znaci 50 parta skidas vise od nedelju dana :)
rapid kad ubodem pravi pauze od 2 min i ide skoro uvek full brzinom :)
pozdrav
:: :: 1. Megaupload ( za skidanje bez smaranja, pauza, ogranicenja :: :: 2. Hotfile ( mala ogranicenja, na 1 sat po jedan file :: :: Oba ne zakidaju na brzini, u 90 % slucajeva
Ja ili sam baksuz ili nzm sta, ali kad god ubacim u jdownloader linkove sa hotfile(ove free bez placanja), uvek mi pravi pauzu izmedju partova po pola sata ili sat :( tako da hotfile izbegavam!
:: na Hotfile-u?????? :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
pa ima hot pauza, od 15min...a ubedljivo najveci tata je MU, milina skidati preko njega, posle njega HF, NL, RS (meni radi ok, sa 15min) ostali za izbegavanje..pogotovu FileFactory, SharingMatrix, prave ogromne pauze....
:: na Hotfile-u?????? :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
oprosti na neznanju ali ja kablovski modem ne mogu da rekonektujem :PP niti moze da se menja ip adresa, nego mora nekoliko sata da prodje pa se onda promeni
eto a meni recimo filefactory(skidao sam par puta samo) pravi vece pauze ali ne pravi pauze kao hotfile :)
Radi sam, ali treba da se podesi, da bi poceo da radi. Meni za ovaj telekonj ruter huawei hg520 radi samo jedna jedina CLR skripta. Evo kome treba: http://paste2.org/p/907637
username: admin pass: ztonpk IP:192.168.1.1
@gare Izvini zemljace, mislio sam da je ADSL u pitanju.
Na Hotfiles-u pauza, mislim, da nije 15minuta vec 1 fajl u toku jednog sata tako da ako skidas vece fajlove manjom brzinom onda manje cekas na sledeci a ako skidas gomilu sitnih fajlova ima da se nacekas bez rekonekt skripta koji kod mene nikad nije proradio sa Cryprloadom na rapidshare-u. Inace gospoda su lepo smislila kako da razjure korisnike. Prvo ogranicenje na 5GB dnevno sa mogucnoscu skupljanja nekoliko dana ali ne vise od valjda 20GB. Zatim 1GB dnevno sa najnizom tarifom pa 5GB pa tako redom sve skuplje i skuplje. Ovaj sistem za 30GB mesecno bez dnevnog limita je bolji ali kada se to uporedi sa Hotfiles, hotfiles je em jeftiniji em bez ikakvog ogranicenja u roku koji si odabrao (i platio kao premium user) i na kraju najbitnije a u stvari najvaznije - sve moguce sto (meni licno treba) se nalazi na hotfile linkovima a sve redje na rapidshare-u. To je najbolji dokaz da ljudi u velikom broju pocinju da izbegavaju rapidshare servis. Vecina linkova se brze brise na rapidshare-u nego na hotfiles-u. Na nekom sajtu jos uvek stoji da je Rapidshare NO1 fajl servis ali to citam vec godinama a cini mi se da to poodavno nije tako. U zadnje vreme (mesecima) sam sve teze i teze nalazio rapidshare linkove ka nekim igricama dok je ka filmovima situacija, po meni, jos gora.
zato uvek govorim, ljudi, kupujte jednostavne rutere kao sto je TP-link i ne treba nikakav vid podesavanja, ama nista...
:: Radi sam, ali treba da se podesi, da bi poceo da radi :: Meni za ovaj telekonj ruter huawei hg520 radi samo jedna jedina CLR skripta :: Evo kome treba: http://paste2.org/p/90763 :: :: username: admi :: pass: ztonp :: IP:192.168.1. :: :: @gar :: Izvini zemljace, mislio sam da je ADSL u pitanju.
skidam skoro svaki dan po nesto sa hotfile-a, po 15min mi je pauza za recimo 200mb, a opet, kazem, mogu svi filmovi da se nadju preko megaupload-a, a on ima pauza od minut i nadje se po neki fajl od 1GB, sto znaci..
:: Na Hotfiles-u pauza, mislim, da nije 15minuta vec 1 fajl u toku jednog sata tako da ako skidas vece fajlove manjom brzinom onda manje cekas na sledeci a ako skidas gomilu sitnih fajlova ima da se nacekas bez rekonekt skripta koji kod mene nikad nije proradio sa Cryprloadom na rapidshare-u. Inace gospoda su lepo smislila kako da razjure korisnike. Prvo ogranicenje na 5GB dnevno sa mogucnoscu skupljanja nekoliko dana ali ne vise od valjda 20GB. Zatim 1GB dnevno sa najnizom tarifom pa 5GB pa tako redom sve skuplje i skuplje. Ovaj sistem za 30GB mesecno bez dnevnog limita je bolji ali kada se to uporedi sa Hotfiles, hotfiles je em jeftiniji em bez ikakvog ogranicenja u roku koji si odabrao (i platio kao premium user) i na kraju najbitnije a u stvari najvaznije - sve moguce sto (meni licno treba) se nalazi na hotfile linkovima a sve redje na rapidshare-u. To je najbolji dokaz da ljudi u velikom broju pocinju da izbegavaju rapidshare servis. Vecina linkova se brze brise na rapidshare-u nego na hotfiles-u. Na nekom sajtu jos uvek stoji da je Rapidshare NO1 fajl servis ali to citam vec godinama a cini mi se da to poodavno nije tako. U zadnje vreme (mesecima) sam sve teze i teze nalazio rapidshare linkove ka nekim igricama dok je ka filmovima situacija, po meni, jos gora :: :: ::
Kada Cryptloadom skidam Megaupload linkove, desava mi se da izadje capcha (ili kako se vec zove), kod popunjen u donjem delu ekrana, i kada kliknem da ga primeni on ga ne prihvati i ponovo odbrojava i tako nekoliko puta (nisam siguran koliko i koliko cesto) da li je problem jer nije pravilno prepoznao kod, a drugo pitanje je kako automatizovati unos koda kada recimo nisam kuci. Retko sam skidao sa Megaupload-a jer sam imao (imam jos) Rapidshare premium a sada sam uzeo i Hotfiles premium ali onako zlu ne trebalo.
veoma veoma, veoma retko mi za MU trazi capcha kod, a stalno me smaraju s tim Hotfile, SharingMatrix, i ostali, ali MU bas skoro nikad, a si probao JD, on sve sam prepozna, dekodira, sve zavrsi sam...?
:: Kada Cryptloadom skidam Megaupload linkove, desava mi se da izadje capcha (ili kako se vec zove), kod popunjen u donjem delu ekrana, i kada kliknem da ga primeni on ga ne prihvati i ponovo odbrojava i tako nekoliko puta (nisam siguran koliko i koliko cesto) da li je problem jer nije pravilno prepoznao kod, a drugo pitanje je kako automatizovati unos koda kada recimo nisam kuci. Retko sam skidao sa Megaupload-a jer sam imao (imam jos) Rapidshare premium a sada sam uzeo i Hotfiles premium ali onako zlu ne trebalo :: :: ::
Nisam probao jer mi je nekako Cryptload bio zgodniji pa po navici ga koristim i kao free i kao premium jer lepo pokupi linkove i tako to. Probacu i jd kad nadjem vremena u pauzi skidanja.
Meni za MU jdownloader nikad mi nije trazio kod, ali sad dal za hotfile ili neki drugi bese mi trazi uvek, pa me nervira....
:: veoma veoma, veoma retko mi za MU trazi capcha kod, a stalno me smaraju s tim Hotfile, SharingMatrix, i ostali, ali MU bas skoro nikad, a si probao JD, on sve sam prepozna, dekodira, sve zavrsi sam... :: :: :: :: Kada Cryptloadom skidam Megaupload linkove, desava mi se da izadje capcha (ili kako se vec zove), kod popunjen u donjem delu ekrana, i kada kliknem da ga primeni on ga ne prihvati i ponovo odbrojava i tako nekoliko puta (nisam siguran koliko i koliko cesto) da li je problem jer nije pravilno prepoznao kod, a drugo pitanje je kako automatizovati unos koda kada recimo nisam kuci. Retko sam skidao sa Megaupload-a jer sam imao (imam jos) Rapidshare premium a sada sam uzeo i Hotfiles premium ali onako zlu ne trebalo :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.