Istina, ali kad admini nece da se malo angazuju da ovakve bzvz teme obrisu ili zakljucaju i da banuju korisnike, a ne razumem sto bi neko pravio uopste nalog ovde, izgleda da samo naprave da bi postavljali gluposti!!
:: ali kakve to ima veze sa ovim forumom? Mene nervira fejs buk, pa šta? :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
Ne vredi to, kad bi ljudi provodili onoliko vremena na wikipedijiili britanici koliko provode na fejsu ne da bi bili obrazovana nacija nego prepuni iformacija
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Ah taj facesupak...Ma i danasnja omladina(ima ih mnogo),nista zivo ih ne interesuje.U moje vreme `80-ih je bilo mnoogo drugacije,a informacija se krvlju placala.Sada je takoreci sve na dlanu,ali dzaba.
P.S. Secam se jednog RTV servisera,imao servis u mom kvartu(mislim da se zvao Mate),krv smo mu pili i svaka mu cast za sve sto nas je naucio i trpio.Bilo je tu i drugih zrtava...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ne vredi to, kad bi ljudi provodili onoliko vremena na wikipedijiili britanici koliko provode na fejsu ne da bi bili obrazovana nacija nego prepuni iformacij :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
I mene nervira sto je skoro svi igraju.......Protiv facea nemam nista protiv jer je izuzetno koristan, imam dosta prijatelja u inostranstvu koji redovno ubacuju fotke i pisu sta im se desava u zivotu tako da ne moramo non-stop da pricamo skypeom kome se sta desava u zivotu, a i dobro je za stara poznanstva, koliko drugara i drugarica iz osnovne skole sam tamo nasao a nisam ih video sigurno 10 godina.
Rekao sam to sto mene maltretiraju kada ih zeza net a kada ih pitam sta rade toliko bitno,znas FB, Mafija.... Boze.... Vidim da je nekima zasmetalo....
Nisu tamo svi bolesnici, iako ih ima većina. Ima ozbiljnih ljudi kojim FB služi kao oglas, kontakt, druženje, a ne kačenje gole slike, pa ajmo svi da lajkujemo i da hvalimo tu kurvu koja je to postavila.
FB posećujem jednom dnevno, i to uglavnom kad treba da se čujem sa nekim prijateljem.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Jebo facebook i sve bolesnike koji provode vreme na njemu.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Pošto sam jedan od najstarijih u atletskom klubu u kom odskora treniram, kada me neko od dečurlije pita da li imam nalog na Fejsbuku, a ja odgovorim da namam, svi me gledaju belo. Pa kako to da nemaš nalog? Lepo, ali sam zato aktivan sam na forumu PCBerze. Odgovor, ih, jaka stvar. Ja noću spavam, da bi sutradan mogao da odradim trening ko čovek. A, oni što vise na Fejsu celu noć, za njih stvarno ne znam šta da kažem.
Pre neki dan sam bio u Delta City-u, i gledao telefone na štandu Telenora. Tu imaju i jedan laptop da demonstriraju valjda 3G internet. Dolaze dva bubuljičava klinca, i odmah otvaraju facebook. Razlog je bio kako jedan kaže: Ček da vidim jel me dodala za prijatelja...
To sranje definitivno treba zabraniti dečurliji...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.