Ko ne zna o čemu je reč, u pitanju je jedan od najboljih, ako ne i najbolji anti malware program koji u full verziji blokira i potencijalno opasne sajtove plus ima real time zaštitu...
odavno ga koristim ali se ne secam od koje verzije, znam samo da je usporavala komp pa drzim free verziju da ponekad preskeniram sistem. Kako se sada ponasha, usporava li sistem primetno?
Ne bih znao, juče sam reinstalirao W7 x64, a mašina je i7 860 na 4.0Ghz sa 4GB DDR3 na 2180mhz...
Inače ne može full verzija da bude zahtevnija od free verzije kad je jedina razlika što ima par nekih opcija više... __________________ Scourge of PCBerza
:: odavno ga koristim ali se ne secam od koje verzije, znam samo da je usporavala komp pa drzim free verziju da ponekad preskeniram sistem :: Kako se sada ponasha, usporava li sistem primetno :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Nema sumnjivijeg sajta, informacije o cenama i ponudi sumnjive, na forumu se okupljaju individue sumnjive ekspertize... blok kandidat br.1 za svaki program koji ti želi dobro.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.