Internet brzina mi se smanjila, Facebook uopste nece da ucita. Koristim Operu, probao sam reinstall i cistio sam ESET SS4 i CCleanerom i nista ne pomaze Problem je i sto nemam ni 1 program za malvere i sl... Da li mozete da mi preporucite neki
U medjuvremenu sam shavtio sa nece da otvori pola stranica cak ni drugi komp... imam isti problem sa burazovim racunarom a oba su umrezena :( Koristim MTS-ov ADSL 1Mbps
Borise , ne verujem da je do telekoma i Sasa je delio net sa drugom pa mu je normalno radlio, pogledaj malverom da namestis na full scan da pretrazi oba kompa jer su umrezeni mozda si navukao neko s*anje , kako sam ti i rekao, pa je sj*balo kompove jer su u mrezi :P
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.