Ljudi ako je neko imao slican problem ili ima iskustva neka mi objasni sta je ovo pobogu? Pre 2 dana kada sam palio SKYPE odjednom mi prijavljuje pri logovanju da mi se username i password ne podudaraju ?? a niko nije koristio sem mene tako da nije mogao da promeni i onda ja skontam da se nesto zaglupelo ali eto ga problem ja sam zaboravio password i kada sam otisao na opciju forgot password i tamo ukucao mail da mi stigne od njih potvrda dobio sam odgovor da je mail poslat ali mail meni nikako ne stize vec 2 dana i ja sam jos par puta uradio isto ali maila nema ! HELP?
Otvoriš Smart Security,aktiviraš advanced mode, ideš levo na Setup/Personal Firewall/Configure Rules and Zones...
Nadješ Skype tu na listi, desni klik na njega, Create Rule For the given application...
Direction: Both Action: Allow
Daš bilo koje ime, i to je to...
Mada moguće da čim ti prihvata unos i slanje maila za povraćaj passworda, verovatno ima konekciju, ali nije loše da probaš... __________________ Scourge of PCBerza
nisam bio tu izvinjavam se ali ne mogu da podesim taj personal firewall u esetu jer kad udjem u RULES AND ZONES ONE OPCIJE DOLE DA BI TO NAMESTIO SU MI NEDOSTUPNE ONAKO KAO DA SU ZALJUCANE
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.