Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
SBB i Svetsko prvenstvo u fudbalu.....
STRANA 1 OD 1
gang1978 SBB i Svetsko prvenstvo u fudbalu..... 13.06.2010. 08:18 T27456

status: user
broj poruka: 1661

....pitanje za korisnike SBB(internet i Kablovska).

Da li i vi imate ceste prekide signala ili se to desava samo kod mene...?

Sinoc za vreme trajanja utakmice (Engleska-USA) bum puce kablovska i neje je bilo sve do rano jutros...pa sam odlucio da danas idem na buvljak da kupim neku sobnu antenu da se ne bih desilo da mi pukne danas za vreme utakmice Srbija-Gana...zvao sam ih na 3305252 i dobio odgovor::::: radovi na mrezi:::: sto je nevidjeni debilizam...da li je moguce da rade na mrezi u 22:00 casova...da sam dobio obavestenje da je doslo do kvara na mrezi pa i nekako ...ali ovako doslo mi je da pocupam sve kablove po naselju....ljudi se utrkuju sa lelekomom ko ce da bude gori po korisnike...ali zato racuni stizu na vreme i sve su veci i veci ...nikako da se umanje zbog cestih prekida..ne postuju svoj deo ugovora ni promil,a stalno salju opomene ako im ne platis na vreme ma..cu im j...m...

Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate , 1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Xoro 5.1

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
phoboskv ... 13.06.2010. 09:03 #222309

broj poruka: 940
Meni se do sad nije prekidao signal, ali videh da se juce neko na berzi zalio. Ja sam iz Kraljeva. Inace im je signal los, i otkad sam uveo kablovsku (pre skoro 7-10 god., ne secam se) slika ima malo `snega`. Naravno, to je kod mene u naselju i njihov odgovor je da se radi o starim instalacijama i da ne znaju kada ce to da promene. U ostalim delovima grada je signal bolji. A placam istu cenu mamu li im ..., plus cena stalno raste.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

gang1978 Pa nemam pojma koji im je... 13.06.2010. 09:40 #222311

broj poruka: 1661
Kod mene je signal veoma dobar ali bre skoro svaki boziji dan iskljucuju da je to ne izdrzljivo vise...i uvek isti izgovor radovi na mrezi ....i to tako od 2003 godine kada sam je i uveo...ne vredi izgleda da je dobro sto sam kupio sobnu antenu...sad ne iskljuce mami svojoj..j...m ih u u..a...

Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate, 1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Xoro 5.1

TheBear Kod mene u BG 13.06.2010. 09:43 #222312

broj poruka: 6502
Vozdovac, retko ima prekida, stvarno... Net skoro uvek radi full brzinom, ne zalim se uopste, TV slabo gledam ali slika je dobra nemam problema.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nikolape80 Re: Pa nemam pojma koji im je... 13.06.2010. 09:45 #222313

broj poruka: 453
Brate moj, t use ne vredi nervirati. Malo malo pa neko pljuje telekom, sad sbb, ovo ono.. a nemaju nista od toga. Te firme boli ona stvar, tako da uzmi sobnu, a ako ne hvata uzmi sa pojacavacem : ). Ili 75ohm koaksijalni kabl na krov, pa da vidis kako hvata.

Meni ladno u petak neki bager prekine telefonski kabl, tj pola kraja nema telefon, adsl, iptv. Mislis da nekoga zabole dal ce da prekine kabl? *ebe im se. A ovi mucenici iz telekoma ga nastavljaju 3. put u 5 dana zbog idiota. Sjebano drustvo,ne mreza.

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@2.66 Ghz
Thermaltake Max Orb
Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz
Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor

::
:: Kod mene je signal veoma dobar ali bre skoro svaki boziji dan iskljucuju da je to ne izdrzljivo vise...i uvek isti izgovor radovi na mrezi ....i to tako od 2003 godine kada sam je i uveo...ne vredi izgleda da je dobro sto sam kupio sobnu antenu...sad ne iskljuce mami svojoj..j...m ih u u..a..
:: Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V
:: Asus P5Q-E
:: 2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Modul
:: 1x250GB Seagate , 1x500GB WD
:: Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MH
:: Xigmatek Utgar
:: Corsair CMPSU-650T
:: Logitech G11 + A4Tech X
:: Asus MB19S
:: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi
:: Xoro 5.1
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman pa ovo samo kod nas ima 13.06.2010. 11:32 #222324

broj poruka: 1111
zamisli kad covek mora da ima backup u vidu antene, da bi mogao da gleda tv
volim takvu `kablovsku`

ulsi

pajsgudgud Hajd opet da se ponovim 13.06.2010. 11:32 #222325

broj poruka: 3742
koristim sbb na tri mesta (Voždovac, Železnik i Savski Venac). Za ovih 4godine na Voždovcu sam imao dva prekida koja su trajala po dan, Železnik ni jedan prekid za sad, Savski Venac ubedljivo najviše prekida( sedam osam) koji su trajali po par sati uz obrazloženje da rade na mreži. Otprilike da priča o lošim instalacijama pije vodu. Što se signala tičeodličan na sva tri mesta.

Drugim rečima ja sam zadovoljan i nemojte da mislite da samo nas rakaju. Da viš kako u engleskoj umeju da te ostave dva dana bez neta i kablovdske uz obrazloženje da je vikend i da nemaju ekipu da pošalju, a fini englezi ćutu i trpu...
support normality

Gare87 ajd ovako da se ne nerviras 13.06.2010. 12:22 #222331

broj poruka: 4704

ako imas net od makar 512kb, onda idi ovde http://atdhe.net/index.html
i imas ovde http://www.veetle.com/index.php/listing/index/0/popular/grid/12

Na ovom drugom linku ima da se nadje i hd prenos(ako radi) tako da mozes opusteno da uzivas, ja uglavnom tako gledam tekme, na tv-u slabo. pozdrav

Erestun re 13.06.2010. 21:32 #222478

broj poruka: 1797
Prvo, vas niko ne tera da koristite/placate sbb,telekom,ikom itd... ako ne radi kako treba.
Drugo, u Sapcu, Beogradu koristim sbb i zadovoljan sam s obzirom da sa adsl-om nisam bio.
Trece, sto kaze pajs za englesku, tamo ne mozes da nadjes majstora za ves masinu i moras da cutis dok jedan ne postane slobodan. Iz iskustva moje tetke, cekala je 7 dana majstora, trudna, i za to vreme nosila stvari u obliznju perionicu i ko te sta pita... mogu misliti za internet i tv.

Nemojte misliti da branim nekog...imao sam i ja problema sa sbb-om, ali to je zaista minimalno...jednom sam ih nazvao zbog tv-a, sutradan se pojavio covek iz sbb-a.

https://www.quakelive.com
https://www.quake-rebellion.com

VMARC Ja ne koristim SBB 13.06.2010. 23:45 #222507

broj poruka: 9420
I veoma sam zadovoljan... :-)

Bayerische Motoren Werke

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs