:: Oduvek koristim Fajer Foks i nikad nisam imao nikakvih problema :: :: Trenutno nemam vremena da skidam novi pretraživać, ali nije mi rešenje da menjam pretraživač zbog ju tjuba :: :: Stvarno ne znam u čemu je fazon?? :: :: https://www.mojtip.co :: ::
Kupi novi računar, već sklopljen i sa instaliranim OS-om i programima, i samo traži da ti instaliraju firefox uz IE i problem rešen. Kakvo ebeno menjanje browsera, ovde su ljudi na formu spremni svašta da savetuju i kenjaju bez potrebe! Stari račnuar sa tako ozbiljnim problemom, možeš i da prodaš preko berze, samo nemoj, boga ti, da pitaš ovde koliko za to možeš da dobiješ, jer, možeš da dobiješ tri-četiri po guzi po meni.
:: Kupi novi računar, već sklopljen i sa instaliranim OS-om i programima, i samo traži da ti instaliraju firefox uz IE i problem rešen :: Kakvo ebeno menjanje browsera, ovde su ljudi na formu spremni svašta da savetuju i kenjaju bez potrebe :: Stari račnuar sa tako ozbiljnim problemom, možeš i da prodaš preko berze, samo nemoj, boga ti, da pitaš ovde koliko za to možeš da dobiješ, jer, možeš da dobiješ tri-četiri po guzi po meni :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: Kupi novi računar, već sklopljen i sa instaliranim OS-om i programima, i samo traži da ti instaliraju firefox uz IE i problem rešen :: :: Kakvo ebeno menjanje browsera, ovde su ljudi na formu spremni svašta da savetuju i kenjaju bez potrebe :: :: Stari račnuar sa tako ozbiljnim problemom, možeš i da prodaš preko berze, samo nemoj, boga ti, da pitaš ovde koliko za to možeš da dobiješ, jer, možeš da dobiješ tri-četiri po guzi po meni :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Nikako. Trsla mi ploča posle 2 dana. Tačnije syebo sam je. Oborio sam ono teško napajanje u toku rada i zabo se ćošak istog na fetove. Bar sam napravio divan kratak spoj propraćen lajt šou-om i dimnom zavesom. Sad Pisko treba da kaže `ostali samo dugmići`. Trenutno sam na nekoj integruši dok ne skockam nešto normalno. Bar sam sad kupio kućište u šta ću sve da spakujem...
NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ
:: :: Alo čekićar, kako ide RAID0 :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: :: :: Kupi novi računar, već sklopljen i sa instaliranim OS-om i programima, i samo traži da ti instaliraju firefox uz IE i problem rešen :: :: :: Kakvo ebeno menjanje browsera, ovde su ljudi na formu spremni svašta da savetuju i kenjaju bez potrebe :: :: :: Stari račnuar sa tako ozbiljnim problemom, možeš i da prodaš preko berze, samo nemoj, boga ti, da pitaš ovde koliko za to možeš da dobiješ, jer, možeš da dobiješ tri-četiri po guzi po meni :: :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: ::
Snimaš li ti te komedije kada, ili sve čuvaš za sebe? ... e, ala ju je opravio, svaka mu čast...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Nikako. Trsla mi ploča posle 2 dana. Tačnije syebo sam je. Oborio sam ono teško napajanje u toku rada i zabo se ćošak istog na fetove. Bar sam napravio divan kratak spoj propraćen lajt šou-om i dimnom zavesom. Sad Pisko treba da kaže `ostali samo dugmići`. Trenutno sam na nekoj integruši dok ne skockam nešto normalno. Bar sam sad kupio kućište u šta ću sve da spakujem.. :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ
:: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Oh, crap.....ja sam tako neki dan skoro upropastio, Asusa M4A785D Evo, upucao šrafciger po štampi kod marvela oštetio jedan vod, tako da sad radi samo kao 100mb, ali pošto će mi trebati gb lan uskoro, možda svrnem sa njom kod tebe. Nego,i šta, nema nade za onog Foxconna ? Mnogo dobra pločica....
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Nikako. Trsla mi ploča posle 2 dana. Tačnije syebo sam je. Oborio sam ono teško napajanje u toku rada i zabo se ćošak istog na fetove. Bar sam napravio divan kratak spoj propraćen lajt šou-om i dimnom zavesom. Sad Pisko treba da kaže `ostali samo dugmići`. Trenutno sam na nekoj integruši dok ne skockam nešto normalno. Bar sam sad kupio kućište u šta ću sve da spakujem.. :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: :: :: Alo čekićar, kako ide RAID0 :: :: :: :: **************************** :: :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: :: :: :: :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: :: :: :: :: Kupi novi računar, već sklopljen i sa instaliranim OS-om i programima, i samo traži da ti instaliraju firefox uz IE i problem rešen :: :: :: :: Kakvo ebeno menjanje browsera, ovde su ljudi na formu spremni svašta da savetuju i kenjaju bez potrebe :: :: :: :: Stari račnuar sa tako ozbiljnim problemom, možeš i da prodaš preko berze, samo nemoj, boga ti, da pitaš ovde koliko za to možeš da dobiješ, jer, možeš da dobiješ tri-četiri po guzi po meni :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa yebi ga, ko što obućar ima bušne cipele tako je i moje sokoćalo bez adekvatne kante tj kućišta. @Pisko Ne snimam. Vala baš bi mogo da nabavim neki fotoaparat. Mobilni nema ni kameru ni fotoaparat (nokia 1100). Evo obećavam da ću da spremiti neki slad šou tipa `yes its a pajser` (yes its a woman) pa ću ga aploudovati da baš vidite ono što svi misle da je nemoguće da se pokvari, uništi i slično.
NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ
:: @servispc da si rekao pala bomba pa da ti verujemo, ali napajanje,... :). Sta li ti imas u tom servisu pacovi misovi,.. :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.