Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Hitno !
STRANA 1 OD 1
gile23 Hitno ! 11.06.2010. 11:35 T27413

status: user
broj poruka: 9121
Ovako ja sam nesto radio preko 99 designs, nisam bio izabran, ali je jedan lik bio izabran i hoce nesto da mi posalje preko paypal-a, ali ja sam se na paypal registrovao juce, tako da ne znam sta je ovo. Evo tekst mail-a :

Hi Stefan,
I was going to send a token of appreciation but I need your paypal contact
details.

Ako je moguce sto pre mi odgovorite. Hvala :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 11.06.2010. 11:55 #221693

Ok, sada sam nesto gledao i imam jedno pitanje. Posto covek zeli da mi posalje kes :), da li mogu ja da prebacim novac sa mog paypal-a na neki drugi, ta druga osoba ce moci da podigne novac :).

Pozdrav!
obradmi Mislim da to nece ici 11.06.2010. 12:00 #221696

broj poruka: 7720
Ne moze cash da ti posalje ,nego hoce da bezgotovinski prebaci novac,koliko ja znam to moze kod nas da se uradi preko Western union ili preko bankarske doznake.Preko Western union stize odmah ali je provizija 8 % ,a preko bankarske doznake stize novac za nedelju dana uz proviziju od 1 %.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Mislim da to nece ici 11.06.2010. 12:03 #221698

Nisam lepo objasnio, on meni nekako prebaci kes na moj paypal. Ja sa mog paypal-a prebacim na drugi paypal nalog koji je aktivan u inostranstvu znaci kartica i ostalo sve u full-u. I taj u inostranstvu izvuce kes na njegovu karticu i posle meni da. Moze ne moze ? I ako neko zna kakve podatke moram da mu dam da bi mi kes prebacio na moj paypal account.

Pozdrav!

:: Ne moze cash da ti posalje ,nego hoce da bezgotovinski prebaci novac,koliko ja znam to moze kod nas da se uradi preko Western union ili preko bankarske doznake.Preko Western union stize odmah ali je provizija 8 % ,a preko bankarske doznake stize novac za nedelju dana uz proviziju od 1 %
::
obradmi Ne moze to kod nas jos uvek 11.06.2010. 12:09 #221706

Da smo recimo u EU to bi moglo.Ne mogu takve finansijske transakcije bez ucesca banaka kod nas.Raspitaj se jos ali 99 % da ne moze.Te finansijske transakcije prema nerezidentima moraju kod nas negde da se knjize kapiras .
obradmi Odgovori mu u email da to ne moze kod nas jos uvek 11.06.2010. 12:11 #221707

i neka ti posalje lovu preko western union.
saxija re 11.06.2010. 12:11 #221708

broj poruka: 4016
koliko sam upucen postoji zajebavancija oko PP tako da je najbolje da odes na moneybookers ako mozes jer radi sa Zerbijom nam rodnom kako treba, bar koliko sam ja ukapirao ortaka koji koristi online naplatu

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910

gile23 ... 11.06.2010. 12:13 #221709

Pazi ne znam dali si me dobro razumeo ja sam acc registrovao u Svici :). I situacija je ovakva lik mi isplati novac, na moj acc, znaci to je ok :). Onda ja prebacim taj novac na drugi acc koji je stvarno registrovan u Svici sa pravom karticom. Taj sa pravim acc izvuce kes i posle mi posalje na nekoliko nacina, znaci da li to moze ?

@saxija ovaj mi izricito trazi paypal :).

Pozdrav!
obradmi .. 11.06.2010. 12:24 #221711

Ako je transakcija u u okviru EU a i Svica je deo tog sistema to je ok ,a on posle neka ti salje lovu preko doznake ili Western union.
raic re 11.06.2010. 12:55 #221717

broj poruka: 9006
A što ne kažeš tom darežljivom liku da uplati pare direktno tvom saradniku u švajcarskoj. Što mora išta da ide preko tvog računa kad već nisi siguran da može?

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

obradmi .. 11.06.2010. 13:32 #221722

Za priliv iz inostranstva preko doznake treba da imas otvoren devizni racun kod nekih od banaka ,odrzavanje deviznog racuna ne kosta nista ali moras da imas 5 E na racunu.Za Western Union ti ne treba racun ,mozes da dobijes lovu u bilo kojoj banci koja ima servis Wester Union ,s tim sto ti taj koji salje lovu kaze ime i prezime ,odakle salje i kod u vidu broja ,a ti posle kad podizes lovu kazes taj kod ,ime i prezime i odakle se salje lova ,banci u kojoj podizes lovu.
Mortificat Re: re 11.06.2010. 14:23 #221729

broj poruka: 3519
Uze mi reč iz usta :)

Be the change you want to see in the world.

:: A što ne kažeš tom darežljivom liku da uplati pare direktno tvom saradniku u švajcarskoj. Što mora išta da ide preko tvog računa kad već nisi siguran da može
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

gile23 ... 11.06.2010. 16:07 #221760

Zato sto ce taj saradnik da otvori PayPal ako legnu pare. Znaci sve moze da se odradi sa jednog acc-a na drugi.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs