Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Kako da zadrzim povecanu velicinu stranice na Safariju
STRANA 1 OD 1
Ivan012345 Kako da zadrzim povecanu velicinu stranice na Safariju 10.06.2010. 20:31 T27403

status: user
broj poruka: 228
Resih da ga isprobam, medjutim zbog velicine monitora moram da idem na podesavanja sa ctrl+ da bih povecao stranicu, recimo PC berzu...
E sada pitanje je kako da mi browser zapamti ta podesavanja da ih ne podesavam svaki put kada startujem browser. Mozila to uredno pamti, ali ovaj c. :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Kod mene ja to radim sa Logitech misom Rx250 11.06.2010. 00:19 #221639

broj poruka: 7720
i treba ti njihov software setpoint koji je besplatan.Pritiskom na srednji klik pojavi se zoom ,ti podesis i tako ostane.

Ivan012345 Hvala na odgovoru 11.06.2010. 02:07 #221653

Ali to je do podesavanja browsera a ne misa i tastature. Imam setpoint za tastaturu izmedju ostalog...
Poenta price je da browser ne pamti velicinu stranice nego je iznova vraca na minimum. Ne vidim kako tu setpoint pomaze, osim sto omogucava da povecavas stranicu dugmetom na misu...
IceCream re 11.06.2010. 08:21 #221663

broj poruka: 791
kad namestis kako ti odgovara izadji iz programa(Safarija) tako sto ces usput drzati i taster shift

probaj

Ivan012345 Probao sam 11.06.2010. 12:31 #221713

...ne pomaze...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs