Skidam iso file sa neta i svaki put mi prekine na oko 4Gb!!! Zasto???
STRANA 1 OD 1
Jonnyserb
Skidam iso file sa neta i svaki put mi prekine na oko 4Gb!!! Zasto???
06.06.2010. 01:38
T27306
status: user broj poruka: 50
Ne znam o čemu se radi hoću da skinem par igrica sa neta preko Turbobita i sve teče savršeno dok ne skinem otprilike 4Gb kada se download prekine, odnosno pokaže kao da je gotovo. U pitanju je windows 7 64bit. Molim nekog za pomoć da mi objasni u čemu mi mogao biti problem. Hvala...
Re: Skidam iso file sa neta i svaki put mi prekine na oko 4Gb!!! Zasto???
06.06.2010. 01:56
status: user broj poruka: 18996
provaj sa nekog drugog sajta...preko cega skidas? koji Antivirus imas?
:: :: Ne znam o čemu se radi hoću da skinem par igrica sa neta preko Turbobita i sve teče savršeno dok ne skinem otprilike 4Gb kada se download prekine, odnosno pokaže kao da je gotovo. U pitanju je windows 7 64bit. Molim nekog za pomoć da mi objasni u čemu mi mogao biti problem. Hvala...
Ma nije fat32, antivirus je Kaspersky internet security 2010 a sa ovog skidam jer mi je gold acount samo 30din dnevno sto platim smsom a download je extra po 5Mb u sec skidam.
Probao i preko Mozile i IE8 ista stvar kada stigne do 4,16Gb vreme stane i tako stoji i stoji i na kraju prijavi da je skinuto, a fajl je samo 4,16Gb-a a ne koliki bi trebao biti...
@Jonnyserb Klikni desnim dugmetom misa na drajv koji skidas (ne folder) i izaberi properties. Sta ti pise pod File system?
:: Pitao te mašinac jel skidaš na fat32 particij :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
sad covek uzeo da reformatira particiju ,bila fat32 sad je stavlja na ntfs pa se zadrzao sala mala
proveri slobodni prostor na hardu ,probaj da prebacis sa neke druge particije na tu na koju skidas neki fajl veci od tih 4.16 gb ...nemoguce da tek tako nece da se skine ...ili eventualno poigledaj jel imas ogranicenja na tom sajtu za download ...nesto te zeza zesce
Zašto zezate čoveka? Danas je lako zbuniti se. 32-bitni i 64-bitni procesori i Prozorsi. Pa još kad izbace 128-bitne procesore i Bili smisli 128-birni Prozors 17, neupućeni neće znati gde im je dupe, a gde glava. Ovde sve smrdi na FAT32 ili prepunjenu particiju, mada može biti i nešto treće. Još kada bi se čovek javio da nas ne drži u neizvesnosti...
:: Znam dobro šta me je pitao i kao što sam rekao nije FAT32 particija...sve su mi NTFS a za antivirus sam napisao u produžetku, pa je tako ispalo... :)))
Ako nije nešto od ovoga čega su se ljudi setili iz malog mozga, moguće da je mali hormonski disbalans tvog sistema sa jako čudnim indikacijama.
Aj probaj da skineš to sa deaktiviranim antivirusom ako te ne mrzi, idealno sa uninstaliranim, kasperski je teška paranoja, moguće da mu se fajl ne dopadne čim mu vidi konačan oblik pa ne dozvoli da se skine poslednji segment.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Posto imas KIS, ne mogu ti reci tacno gde, ali pogledaj u settings istog da li imas opciju port settings. Trebalo bi da je pod network settings. Odstikliraj sve sto ima veze sa HTTP (HTTPs). I probaj tako.
:: Na kompu sa AVG-om se skida bez problema... Moguće da ovaj kaspersky nešto zeza.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.