Boles u Negativnom smislu... Bolje da da onim malim crncima u africi sto gladuju te pare, ako ih vec ima za kurcenje i da za 1000 eur. kupi dobar komp.
:: Bas sam to pomislio, mislio sam da ce da ide preko 2 komada. Verovatno ima caka. A vidim da su latencije dobre. Neam pojma :: :: Najvise mi se svidja peskir, nekako je bas colourful : :: :: Nego sto niste u gradu? Ovde u kgu gruva tuborg zurka, a ja ostao da ucim...i evo zevam po berzi u pauzi. Svega mi ako ne odem na pola sata...
Pa vidis valjda i sam da smo svi pre(za)goreli, nosimo naocare, imamo bubuljice, niko nije video zensku u zivotu ili je makar nije video u ovom milenijumu i jedino sto nam vikendom preostaje jeste Facebook, PCberza i slicni forumi za utucavanje vremena :)))) jos kad bi sve bilo u srazmeri sa brojem postova koje imamo moglo bi se i blize rastumaciti, ali taj N0 nije uopste pouzdano merilo :P
hahah i nije rekao koliko terabajta na kvadrat ssd-a ?!?!? xD s druge strane dobro, mozda coveku treba ovako nesto, ali kad malo bolje razmislim..ne postoji humano bice na planeti Zemlji kome ovo treba da se ne lazemo :D
:: 2x Mushkin 1200W. I na to je verovatno priključio i frižider, TA peć, veš-mašinu i pokoji protonski akcelerator... :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: koje je to napajanje koje moze sve ovo da izgura?koliko kilowata treba ka ima?samo grafike su blagi uzas koliko vuku.. :: :: :: :: :: ::
Ne, sada je potpuno jasno zašto je onaj glupawi kvadronski akcelerator u Švici, Francuskoj i valjda Italiji, stao sa radom jer je ostao bez struje. Brat je uveo vodeno hlađenje i onda.... puc!
Brzine nikad dosta. Treba mu da se qrchi, i to je postigao, za istu stvar sa kolima, ribama, kavijarima, letovanjima ili žurkama, trebalo bi mu mnoooooooogoooo više para. Trenutno ne postoji jeftinije rešenje da postaneš planetarna faca i 5 minutni slavljenik-predmet obožavanja od ovoga. Eventualno one samoubilačke cake sa youtubeta, gde se likovi lome, krše i prave gluposti da bi bili fora, ali to je mucho opasno a pitanje je da li će biti u top 10 čak i ako se pogine ili osakati...
Pa pokrenuo bi Crysis na 6 monitora ili plazmi od pola zida... I smorio se za 5 minuta jer je besmisleno... :)
:: Slagao bi ako bi rekao da mi se ne sviđa, al opet slagao bi i kad bi rekao da znam šta bi s tim radio :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Sta li planira da radi sa ovakvim hardverom ? Jel ako ce da igra igrice na njemu, treba mu razbiti sve one 4 kartice o glavu...
Pa ne znam koliko para da ima, za to pare sto je bacio na taj hardver mogao je da ode na put oko sveta, ili na Havaje mesec dana, i da mu jos ostane para za vrhunsku konfiguraciju... Ali onda ne bi ljudi o forumima pricalo o njemu, zar ne :)
Da ga je neko sponzorisao za ovo zadovoljstvo i da je konfa napravljena u reklamne svrhe za kurcenje po netu i mozda lik uopste nije pun ko brod nego je sve ovo biznis
Pa da ,verovatno radi u nekoj firmi ,uzeo ovo na potpis ,kurcio se malo na youtube i vratio sutra hehe Nije ni bitno al bolje i to neko neki lap od 5000$
Nisam mislio na to, mislio sam u cilju reklame dobio je taj hardver od proizvodjaca ili sajta da se sve to prezentuje kao vrhunska masina i samim tim privucice paznju javnosti i to je reklama za sve koji ucestvuju i za intel, nvidiu, evga, guru3d i ostale koji su ucestvovali u projektu.
Mislim da ti je ovo jako glup komentar. Kako ko troši svoj novac nije na tebi da sudiš...
Ja sam temu otvorio čisto da se vidi kakav je Hardware, a ne da polemišemo šta je bolje mogao da kupi za te pare... __________________ Scourge of PCBerza
:: Sta li planira da radi sa ovakvim hardverom ? Jel ako ce da igra igrice na njemu, treba mu razbiti sve one 4 kartice o glavu.. :: :: Pa ne znam koliko para da ima, za to pare sto je bacio na taj hardver mogao je da ode na put oko sveta, ili na Havaje mesec dana, i da mu jos ostane para za vrhunsku konfiguraciju... Ali onda ne bi ljudi o forumima pricalo o njemu, zar ne : :: ::
Da je prosek plata u Srbiji, kao napolju, pa mesecno, ili na 2 meseca bi moglo da se kupi svako parce hardvera koje je ovde postavljeno. Mnogo se zaboravlja da se ovde kupuju konfiguracije od 400 evra na 2 godine kredita.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.