Danas sam otišao raskinuo ugovor predao opremu ,prešao na drugi šalter ponovo potpisao ugovor za 3 sata dobio novi wiereles modem i 3 meseca besplatnog interneta.Svi koji imaju više od godinu dana ugovor mogu ovo da urade.
Ljudi nije zezencija ja sam otišao sa pričom da je meni apsolutno neophodan monem sa wierelesom i žena mi u telekomu kaže donesite opremu i napravimo novi ugovor jer drugačije nema šanse da se dobije.U pitanju je SUBOTICA.
... da, ali, sada si ugovorom vezan na još godinu dana, kod telekoma.... .... da, ali si sada kao korisnik `promotivnog paketa`, ograničen time da NIKAKO ne možeš menjati brzinu tj. paket, osim nagore.... ... ako se u međuvremenu pojavi neki drugi, povoljniji paket (kod bilo kog provajdera), ti ga ispushish... na godinu dana. ..da, da si samo nastavio da plaćaš (kao ja) platio bi 3 meseca više... hmmmmm.... sloboda košta.
kolega se pochetkom proshle godine prijavio lpd Telekoma za ADSL. i chekao opremu par nedelja da bi potpisao ugovor. U medjuvremenu krenu sa akcijom, besplatna 3 meseca sa ugovorom na 12 meseci. On se tada odjavio kao da ne zeli, pa potom ponovo prijavio u toku iste nedelje. Samo, mislim da je sada ugovor za tu akciju 24 meseca, jer se dobijaju prva 3 meseca fraj, plus oslobodjenje od placanja lokalnog telef. saobracaja u tih 24 meseca. Ja sam preshao na Beotelnet zbog akcije platish 1 dobijesh 2 meseca interneta. Ugovor je min. na 3 meseca. Chekam Mix paket SBB-a u Valjevu, al to vidim da nece skoro doci. Zato mi se ne potpisuju ti kontrakti na veliki period.
Zashto taj Telekom, da bi privoleo korisnike, ne napravi povoljan paket gde cemo imati fiksni telefon, iptv i internet zajedno. Da koshta manje nego shto posebno placamo sve te usluge, veliki broj ljudi bi se prijavio a eto njima i korisnika. Shta je sa SBBom kao drugim fiksnim operaterom, mozda ce on to uraditi ako postane drugi fix operater?
Slazem se sa tobom....bilo bi mnogo bolje, a i uz to jeftinije. Nista od toga, bilo je to skoro... samo se Telenor prijavio za drugog fixnog operatera, SBB nije, ne znam zasto... mozda ce u buducnosti, ali cisto sumnjam. Telenor ce u roku od godinu dana poceti sa uslugama.
:: Zashto taj Telekom, da bi privoleo korisnike, ne napravi povoljan paket gde cemo imati fiksni telefon, iptv i internet zajedno. Da koshta manje nego shto posebno placamo sve te usluge, veliki broj ljudi bi se prijavio a eto njima i korisnika :: Shta je sa SBBom kao drugim fiksnim operaterom, mozda ce on to uraditi ako postane drugi fix operater :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Sacekaj da prodje pus pauza (tri meseca) a onda udahni duboko i zaroni.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Danas sam otišao raskinuo ugovor predao opremu ,prešao na drugi šalter ponovo potpisao ugovor za 3 sata dobio novi wiereles modem i 3 meseca besplatnog interneta.Svi koji imaju više od godinu dana ugovor mogu ovo da urade.
Zato što eksploatišu dok mogu. Kad se stvore realni(prinudni) uslovi, odnosno kad baš vide da im se isplati ta opcija, onda će da ponude takav paket. A do tad će da nas šišaju kao ovce. Telenor, ista priča. Dogovoriće se oni između sebe kad je povoljno izaći na tržište sa takvim paketom.
Be the change you want to see in the world.
:: Zashto taj Telekom, da bi privoleo korisnike, ne napravi povoljan paket gde cemo imati fiksni telefon, iptv i internet zajedno. Da koshta manje nego shto posebno placamo sve te usluge, veliki broj ljudi bi se prijavio a eto njima i korisnika :: Shta je sa SBBom kao drugim fiksnim operaterom, mozda ce on to uraditi ako postane drugi fix operater :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
To sam ja hteo da uradim cini mi se pred Novu godinu kada je isto bilo 3 meseca besplatno, ali su me ladno o*je*ali, kao, moras da vratis opremu, a ko zna kad ce da stignu modemi posto ih nema (znam da ih je bilo 100% al daju samo poznanicima i sl), u pitanju je Smederevo. Inace, probacu ponovo, pa da vidim...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.