ljudi ako neko zna u cemu je problem... kod drugara firefox nece da otvara slike u face-u ni na njegovom, ni na mom profilu,niti na bilo kom drugom,naravnosamo kod njega je ova anomalija prisutna. Sta je problem,zna li neko? Probao sam sa reinstallacijom firefox-a ali o5 isto :/ pozzz
:: da mu je neko osveštao komp dok je bio odsutan pa više neće na te satanske sajtov :: :: Ima li taj ortak instalirane kojekakve fleševe, jave i tome slično :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Instaliraj chrome ili operu, pa proveri kako radi. Za ffox: Instaliraj ko što rekoše, novi flash (uvek novi, uvek novi, uvek novi...) i ne isključuj javu na ffoxu (ne blokiraj je kao ni iskačuće prozore u ff-u), .... Očisti keš - istoriju - delete private data.... pa probaj onda.
:: :: ljudi ako neko zna u cemu je problem.. :: kod drugara firefox nece da otvara slike u face-u ni na njegovom, ni na mom profilu,niti na bilo kom drugom,naravnosamo kod njega je ova anomalija prisutna :: Sta je problem,zna li neko :: Probao sam sa reinstallacijom firefox-a ali o5 isto : :: pozz ::
slusajte vi....sto stvarno provodite pored racunara po 5-6 i vise sati :)) Pitao sam za drugara,ne zamene,kako god sada sam dosao sa probe i sav sam pokisao. Hvala ovim matorim dzombicama (nece da se uvrede na nadimku) na odgovorima :) Hm Hmmm odoh da gledam the crow 1 poz i hvala
xaxaxaxaxaxxa :D :D :D :D :D :D ma CIA je u svemu :)))))
Mene me je dovoljno da znam da je mozda kraj sveta 2012 tako da mi sve jedno :)))
Pita sin caleta: cale da li je istina da FB zaglupljuje? a cale ca na to: wtf!? OMG! LOL!
:: http://www.youtube.com/watch?v=KpLNlSKugHw&feature=relate :: :: :: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: :: :: Jedan moj ortak je jednom rek´o: `fejsbuk drži CIA! :: :: :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: ::
Ja bih ti rekla da se okanis FB-KA jer u najmanju ruku moze da ti upropasti zivot kao sto je mnogima,tako da bolje zatvori nalog...ti ili tvoj drug nebitno,bolje i to nego da se smaras sa Mozilom...pozzz
hahahahahahaha! ma okani se kompova generalno... a u qratz! XD nije face kriv za to sto neki ljudi nemaju kontrolu ili potrebu da vode normalan zivot. pa sta su onda pcberza, bench i slicni jbte... more glupih tema sa jos vise glupih odgovora... gikovi koji su u ati vs nvidia tripu, koji prze hardver i igraju igrice... daaaaaaj! facebook je shit ali zato forum pcberze `rulez`. hahaahahahahah
@autor teme a da li si probao da uklonis ekstenzije? moguce da je primera radi neko uneo u AdBlock adresu servera na kojem se skladiste fotke ili je instalirana neka ekstenzija koja menja izgled fejsa a nesto je izbagovalo... probaj chrome
p. s. ne koristim facebook i koliko sam video covek nije ni pitao ko sta misli o fejsbuku
:: Ja bih ti rekla da se okanis FB-KA jer u najmanju ruku moze da ti upropasti zivot kao sto je mnogima,tako da bolje zatvori nalog...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.