Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
PROBLEM KONEKTOVANJA SA SKYPE, MSN, OPERA, GOOGLE EARTH
STRANA 1 OD 1
tristan PROBLEM KONEKTOVANJA SA SKYPE, MSN, OPERA, GOOGLE EARTH 20.05.2010. 23:37 T26942

status: user
broj poruka: 11
POSTOVANI FORUMASI,

Kao sto naslov kaze na destop PC u nemogu da konektujem ove programe. Firefox IE torrenti rade bez problema.
Na Lap topu na istom ruteru skype msn i ostalo radi normalno.

Firewall nije, zapravo pre nekog vremena sam u pokusaju da instaliram PANDA is10 popio virus, lecio ga unhack me i svim ostalim, ali osim ovog problema druge probleme nemam.

OS WIN732 na lapu WIN764.

Verujem da ima drugo resenje pored reinstalacije.

Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xendza hmm 20.05.2010. 23:54 #215605

broj poruka: 601
Virus aaa? neam odgovor za tebe ali bar probaj reinstal svih tih programa koji te zezaju.....sha da ti kazem :(
MACHINE Re: hmm 20.05.2010. 23:59 #215607

broj poruka: 5704
Da se okanemo demagogije i predjemo na stvar: STA BI SA NASIM PALACINKAMA?! :)))

D E M I G O D

:: Virus aaa? neam odgovor za tebe ali bar probaj reinstal svih tih programa koji te zezaju.....sha da ti kazem :
::
tristan PROBLEM KONEKTOVANJA SA SKYPE, MSN, OPERA, GOOGLE EARTH 20.05.2010. 23:59 #215608

Probao, nije

Equinoxe Re: 21.05.2010. 00:06 #215609

broj poruka: 12057

Ajde poisključuj sve zaštite koje imaš, pogasi servise, i na trenutak da vidimo da li ti jedna od njih blokira internet saobraćaj.

gile23 ... 21.05.2010. 00:15 #215616

broj poruka: 9121
Pogledaj da slucajno, nekako nisi prebacio IE na offline mod, i deaktiviraj firewall.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 21.05.2010. 00:43 #215621

broj poruka: 1797

http://www.enjoyhiphopresponsibly.com/wp-content/uploads/2008/07/capslock.jpg

tortojed @Gile: covek je lepo napisao da mu rade IE i FFox. 21.05.2010. 02:20 #215631

broj poruka: 10997
Moze se desiti da je problem nastao tako sto je posle neuspelog pokusaja instalisanja Pande, virus `zabranio` neke aplikacije... Jesi li odradio `dubinski` scan cele sistemske particije (sve stetocine ukljucujuci rootkits)? Ako nisi, uradi to pomocu nekog stand alone av-a (recimo pomocu besplatnog Kasperskog, pa onda sve preskeniraj pomocu Gmer-a).
Unhack_me nije dovoljan.
Pisko Портови 21.05.2010. 08:54 #215651

broj poruka: 6645
Позатварани су ти портови које користе ове апликације, или су саме апликација `blacklisted` тј. блокиране од стране сигурносног софтвера.
Ако не знаш шта си користио и како си то подесио - блокирао, а не знаш, реинсталација или доношење `на ноге` неком стручнијем, једино је решење.
А, да.... ако ти ради TeamViewer могао би да ти неко докон помогне на даљину, бесплатно...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

tristan PROBLEM KONEKTOVANJA SA SKYPE, MSN, OPERA, GOOGLE EARTH 21.05.2010. 22:29 #215852

Skenirao sam ga svim i svacim nisam sa Gmerom probacu.

Portovi su sigurno zatvoreni.
Interesantna stvar je da su aktivni servisi pande u win service koje kontrolisem preko sdvance sys carea, neke od servisa sam diable (panda servisi). Sad cu da ih stavim na manual start.

Da li uposte moze da bude zbog nekog blokiranog win servisa? Rekao bi ne.

Kada msn pustim da proba da repair konekciju staje kod key ports i prijavljuje problem.
Svakako su portovi.

Savet u vezi pristupanju i pregledanju istih! Ili da stvar prepustim strucnjaku.
Do sad nisam ceprkao po portovima neznam sad napamet ni kako da dodjem dotle ali u win7 predpostavljam da postoji kontrola.

HVALA

tristan PROBLEM KONEKTOVANJA SA SKYPE, MSN, OPERA, GOOGLE EARTH 21.05.2010. 22:35 #215857

Takodje je cinjenica da PANDU nisam ubio do kraja sto se vidi po sservisima aktivnim.

Ko zna gde se sve uvukla po c-u neke filove mi nije dao da rucno obrisem sto su ostali posle uninstala, trazio admin privilegiju a ja sam log kao admin ili je to neki novi win7 fazon.

Svakako je nisam ubio do kraja, antivirusi koje sam probao nevide nis.

Ako neko ima ideju za otvaranje portova a da nije Hard core neka sibne.

Pozdrav

tristan PROBLEM KONEKTOVANJA SA SKYPE, MSN, OPERA, GOOGLE EARTH 21.05.2010. 22:46 #215862

Sad sam video i drugi post na temu cannot uninstal Panda.

Nemam aktivnih procesa PANDE u tasku, samo servisi, ostaje reg edit rucno i gasenje svih servisa.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs