Drugar mi je poverio masinu da mu dignem win 7 radio sam to milion puta do sad. Desava se sledece resetujem komp u nadi da cu uci u bios i da cu da izaberem boot device i da pokrenem instalaciju ali NE!kada resetujem komp u gornjem levom uglu ima jedna crta koja treperi par puta i posle toga krece loading windows...stiskam DEL ali ne ulazi u bios.Kako sad ja da nateram glupu plocu da udjem u bios? u pitanju je govno MSI MS-7369 tako speccy kaze.cpu 5000+ x2 2 gb rama 250 gb hard. pomagajte ko moze. ako pokrenem instalaciju iz windowsa onda cu pored starog imati novi a to NIKAKO nije resenje. hvala unapred.
Cim ukljucis komp pritiskaj DEL za BIOS ili F8 za boot manager pa odaberi ODD. Znaci, odmah kreni sa lupanjem po tipkama cim upalis masinu
D E M I G O D
:: :: Drugar mi je poverio masinu da mu dignem win 7 radio sam to milion puta do sad :: Desava se sledece resetujem komp u nadi da cu uci u bios i da cu da izaberem boot device i da pokrenem instalaciju ali NE!kada resetujem komp u gornjem levom uglu ima jedna crta koja treperi par puta i posle toga krece loading windows...stiskam DEL ali ne ulazi u bios.Kako sad ja da nateram glupu plocu da udjem u bios :: u pitanju je govno MSI MS-7369 tako speccy kaze.cpu 5000+ x2 2 gb rama 250 gb hard :: pomagajte ko moze :: ako pokrenem instalaciju iz windowsa onda cu pored starog imati novi a to NIKAKO nije resenje :: hvala unapred.
Čini mi se da je ta tema već bila, rešenje koje sam ja predložio je bilo da pokreneš knoppix sa cd-a, meni je to radilo posao.
Be the change you want to see in the world.
:: vodir racuna kada instaliras W7 zna da obrise sve ostale particije koje imas sem instala ! :: :: :: :: p.s. nadam se da nece uskoro javiti tema kako da povratim particje : :: :: ::
sve je proslo u najboljem redu.ASUS i Gigabyte milina a MSI...zaobilazim u sirokom krugu.imao sam plocu pomenute `marke` komp mi se godinu i po dana resetovao sam od sebe uzas,niko nije znao znao sta mu je.Od kako sam presao na Asusa `da kucnem u drvo` extra radi sve.Ovog drugara zavlacim od sutra do sutra vec par meseci morao sam i ovo da pregrmim.u svakom slucaju Hvala MACHINE-u na pomoci a i vama ostalima na smehu :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.