Ljudi treba mi neki kvalitetan torrent kad je u pitanju skidanje igara i ponekad filmova pa posto znam da je TORRENT LEECH jedan od najboljih zanima me da li je neko mozda clan pa da mi nekako posalje pozivnicu , a ako ne taj onda neki dobar , ajde pomozite malko ?
ali moras da postujes pravila, ako to ne radis, moze da izbace ovog sto ti je poslao pozivnicu. Ja sam jednom dobio sut kartu, zbog drugog clana kome sam poslao pozivnicu,(otislo 300gb upload). Vise ne saljem za IP.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: heheheheh ja ti davao pozivnicu pre neko vreme,a ti si bio u fazonu ma skidam ja odavde tra la la la...a sad ti trazis :) jb :: :: Nekima treba malo vise vremena da skapiraju neke stvari...al bitno je da se skapira :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ima li neko pozivnicu za torrentleech.. :: :: platoonreq@hotmail.co :: :: :: :: :: ::
:: dautovicu, ne sviraj q, vidis da je kriza : :: :: :: :: heheheheh ja ti davao pozivnicu pre neko vreme,a ti si bio u fazonu ma skidam ja odavde tra la la la...a sad ti trazis :) jb :: :: :: :: Nekima treba malo vise vremena da skapiraju neke stvari...al bitno je da se skapira :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: :: :: ima li neko pozivnicu za torrentleech.. :: :: :: platoonreq@hotmail.co :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Meni nije, a i nece, torrent je P2P protokol : :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: dautovicu, ne sviraj q, vidis da je kriza : :: :: :: :: :: :: :: heheheheh ja ti davao pozivnicu pre neko vreme,a ti si bio u fazonu ma skidam ja odavde tra la la la...a sad ti trazis :) jb :: :: :: :: :: :: Nekima treba malo vise vremena da skapiraju neke stvari...al bitno je da se skapira :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: :: :: :: :: ima li neko pozivnicu za torrentleech.. :: :: :: :: platoonreq@hotmail.co :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
pa to imas svuda, gde god oces, torrentZ, btjunkie.org, registruj se na ArenaBG
:: neki invaj :: :: da skidam serije i filmove (ostale stvari su manje bitne :: :: nemam problema sa uploadom, po mesec dana ne brisem skinute torente iz upload liste itd it :: :: hval :: ::
znas kako, ja nisam nalazio filmove na torrentu kao recimo na warez-bb sajtu ali sada je ovo sranje, tamo imas sve zive filmove od kosovskog boja pa na ovamo, ni na jednom torrent trackeru nema toliko retkih stvari
:: ali na torrentz kada sam god trazio bilo sta, bilo gde btjunkie monova itd, ide tipa 200kbps umesto 2000 : :: :: mozda zato sto sam uglavnom jurio manje sveze naslov :: :: hvala za aren :: ::
Ali mi napisi pravila da procitam pre nego sto se prijavim, ako ime jos neko osim da odrzavam Rating 1:1, cisto da te ne zeznem a da nisam ni nameravao.
:: Imam ja jos 3 ostale za IPtorrents, pa ko hoce nek ostavi mail, ali mora da zna da ako ne odrzava ratio ~1.0 ce da izbace i mene i njega :: :: `` Ko na brdo, ak` i malo stoj :: vise vidi no onaj pod brdom :: Ja povise nesto od vas vidim :: to je sreca dala al` nesreca ` :: ::
:: ajde Baxteru, limtemo, znam da imas :: :: :: :: Meni nije, a i nece, torrent je P2P protokol : :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: :: :: dautovicu, ne sviraj q, vidis da je kriza : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: heheheheh ja ti davao pozivnicu pre neko vreme,a ti si bio u fazonu ma skidam ja odavde tra la la la...a sad ti trazis :) jb :: :: :: :: :: :: :: :: Nekima treba malo vise vremena da skapiraju neke stvari...al bitno je da se skapira :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ima li neko pozivnicu za torrentleech.. :: :: :: :: :: platoonreq@hotmail.co :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ODLICAN JE, koristim ga uporedo sa iPT! Treba mi TL, posalji na platoonreq@hotmail.com samo mi rekni, onako okvirno ako ima nesto posebno na sta treba da obratim paznju, tipa da li treba non-stop da budem aktivan da me ne bi ugasili, neka pravila oko seed-ovanja i sl. hvala ti
:: @imarkovic Kakav je FL.ro?Jel ti treba za TL :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.