- Improved Opera favicon cleaning by only deleting non-bookmarked entries. - Detailed view can now be set as default in Advanced options. - Added support to save Startup items to a text file. - Added new INI variable for Local Low folder %locallowappdata%. - Improved OpenOffice 3.x support. - Improved Quicktime player cache cleaning when in Protected Mode. - Fixed bug where Summary panel text could be edited. - Fixed bug in Uninstall Tool for Windows 2008 R2. - GUI improvements to Cookie screen. - Include/Exclude screen sorts entries in alphabetical order. - Number formatting is more accurate in Cleaner results. - Various minor bug fixes.
lepo lepo,uvek se setis da objavis link ka nekoj novoj novoj verziji programa koja izadje...kako se ne setis nekih bitnijih stvari...na primer vezanih za neke pare...zar te nije sramota da treba javno da te prozivam za to???Jel tebi ugled nista ne znaci da se prodas za sitne pare??? Nije bitna kolicina para,nego princip na koji si ih uzeo(bukvalno na prevaru) od mene...Jos ja mislio da mi ti cinis uslugu i da si fer decko pa ces vratiti kako si i obecao...SRAMOTA dete...sramota... I kad ja sad ovo napisem javno na forumu,sta mislis koliko njih ce ovo procitati i DOOOOOBROOOO razmisliti pre nego sto budu poslovali na bilo koji nacin sa tobom...Kad si mene prevario za sitne pare,sta ces uraditi nekom za krupne pare........
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/76de99d16ed75990f33b69e760cd9031 :: :: - Improved Opera favicon cleaning by only deleting non-bookmarked entries :: - Detailed view can now be set as default in Advanced options :: - Added support to save Startup items to a text file :: - Added new INI variable for Local Low folder %locallowappdata% :: - Improved OpenOffice 3.x support :: - Improved Quicktime player cache cleaning when in Protected Mode :: - Fixed bug where Summary panel text could be edited :: - Fixed bug in Uninstall Tool for Windows 2008 R2 :: - GUI improvements to Cookie screen :: - Include/Exclude screen sorts entries in alphabetical order :: - Number formatting is more accurate in Cleaner results :: - Various minor bug fixes :: :: The Way It`s Meant To Be Played
tako je brate moj,samo ostro sa prevarantima,upozori ti nas sve na forumu sa kim imamo posla...
MIND CONTROL
:: lepo lepo,uvek se setis da objavis link ka nekoj novoj novoj verziji programa koja izadje...kako se ne setis nekih bitnijih stvari...na primer vezanih za neke pare...zar te nije sramota da treba javno da te prozivam za to???Jel tebi ugled nista ne znaci da se prodas za sitne pare??? Nije bitna kolicina para,nego princip na koji si ih uzeo(bukvalno na prevaru) od mene...Jos ja mislio da mi ti cinis uslugu i da si fer decko pa ces vratiti kako si i obecao...SRAMOTA dete...sramota... I kad ja sad ovo napisem javno na forumu,sta mislis koliko njih ce ovo procitati i DOOOOOBROOOO razmisliti pre nego sto budu poslovali na bilo koji nacin sa tobom...Kad si mene prevario za sitne pare,sta ces uraditi nekom za krupne pare....... :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/76de99d16ed75990f33b69e760cd9031 :: :: :: :: - Improved Opera favicon cleaning by only deleting non-bookmarked entries :: :: - Detailed view can now be set as default in Advanced options :: :: - Added support to save Startup items to a text file :: :: - Added new INI variable for Local Low folder %locallowappdata% :: :: - Improved OpenOffice 3.x support :: :: - Improved Quicktime player cache cleaning when in Protected Mode :: :: - Fixed bug where Summary panel text could be edited :: :: - Fixed bug in Uninstall Tool for Windows 2008 R2 :: :: - GUI improvements to Cookie screen :: :: - Include/Exclude screen sorts entries in alphabetical order :: :: - Number formatting is more accurate in Cleaner results :: :: - Various minor bug fixes :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
zar mislis da bi ja,koji nikad nikoga nisam prozvao za sve godine posecivanja ovog foruma, ovako javno prozvao njega a da nemam razlog...mesec ipo dana me laze zavlaci i kenja,nije bitno koja suma je u pitanju,bitno je da me je prevario samo princip nista vise...nesto mi je poslao kao poklon da bi na kraju ja lepo skontao kad je postar dosao da treba da platim 2x vecu sumu za polovnu stvar nego sto to nesto kosta u radnji novo... kao izvini ne znam sta mi bilo da stavim toliku sumu...bla bla,kao vraticu ti deo para tako sto cu ti uplatiti kredit za pola od sume...hehehe obecanje ludom radovanje...NIJE meni do tih para,nije velika suma ali PRINCIP je u pitanju,to ne mogu da prezalim...
:: Au doco pa jel to istina :: :: Kolima suma je u pitanju? sa cim ste trejdovali :: :: :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
O kojoj prevari pričaš? O tome što ti nisam uplatio 300 din. kredita? To što sam u Post Expresu stavio cenu za onaj kabl od 500 din. i što sam ti rekao da nisam hteo da stavim manje, jer sam mislio da ne primaju pošiljke sa manjom količinom novca, i ti me sad nazivaš prevarantom i kažeš da se prodajem za male pare?! Ja svoje obećanje nisam prekršio, to što ti nisam uplatio 300 din. kredita već mesec dana je zbog ličnig razloga. Ne zbog para, naravno, već zbog toga što sam stalno u velikoj frci i uvek zaboravim na to. Još i nisam bio 2 nedelje u BG-u. E Doco, Doco, meni tih 500 din. ništa ne znače, postaviću podsednik za sutra da kad idem u školu usput i svratim do kioska, ali vidim da tebi puno znače te pare. Izvinio sam ti se na mail i rekao ti da mi je žao što ti još nisam uplatio sumu, ali vidim da to tebi ništa ne znači. Sad kao ispade da sam te zajebao, ali veruj mi, najjiskrenije ne volim da zajebem čoveka, nisam od onih pokvarenih osoba.
The Way It`s Meant To Be Played
:: lepo lepo,uvek se setis da objavis link ka nekoj novoj novoj verziji programa koja izadje...kako se ne setis nekih bitnijih stvari...na primer vezanih za neke pare...zar te nije sramota da treba javno da te prozivam za to???Jel tebi ugled nista ne znaci da se prodas za sitne pare??? Nije bitna kolicina para,nego princip na koji si ih uzeo(bukvalno na prevaru) od mene...Jos ja mislio da mi ti cinis uslugu i da si fer decko pa ces vratiti kako si i obecao...SRAMOTA dete...sramota... I kad ja sad ovo napisem javno na forumu,sta mislis koliko njih ce ovo procitati i DOOOOOBROOOO razmisliti pre nego sto budu poslovali na bilo koji nacin sa tobom...Kad si mene prevario za sitne pare,sta ces uraditi nekom za krupne pare....... :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/76de99d16ed75990f33b69e760cd9031 :: :: :: :: - Improved Opera favicon cleaning by only deleting non-bookmarked entries :: :: - Detailed view can now be set as default in Advanced options :: :: - Added support to save Startup items to a text file :: :: - Added new INI variable for Local Low folder %locallowappdata% :: :: - Improved OpenOffice 3.x support :: :: - Improved Quicktime player cache cleaning when in Protected Mode :: :: - Fixed bug where Summary panel text could be edited :: :: - Fixed bug in Uninstall Tool for Windows 2008 R2 :: :: - GUI improvements to Cookie screen :: :: - Include/Exclude screen sorts entries in alphabetical order :: :: - Number formatting is more accurate in Cleaner results :: :: - Various minor bug fixes :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
da sam ja uradio nesto slicno kao ti,PRVA stvar koju bi uradio odma sutradan pre skole i svih sranja,bi bila da vratim pare...Moralna obaveza bi me naterala na to...Napomenuo sam da meni te pare NISU bitne u smislu kolicine novca,jer druze ja zaradjujem LEPE pare,ali ne mogu da prezalim princip...zavlacis me MESEC IPO dana,i jednom si poslao mail i to tek nakon nekoliko mojih mejlova u tvom inboxu...i opet nisi uradio to sto si obecao u tom JEDNOM mailu sto si mi poslao... Ja nikog nikad ne prevarim,ali ocekujem da mi se istom merom vrati...zato ne dopustam ovakve stvari da prodju tek tako....
:: O kojoj prevari pričaš? O tome što ti nisam uplatio 300 din. kredita? To što sam u Post Expresu stavio cenu za onaj kabl od 500 din. i što sam ti rekao da nisam hteo da stavim manje, jer sam mislio da ne primaju pošiljke sa manjom količinom novca, i ti me sad nazivaš prevarantom i kažeš da se prodajem za male pare?! Ja svoje obećanje nisam prekršio, to što ti nisam uplatio 300 din. kredita već mesec dana je zbog ličnig razloga. Ne zbog para, naravno, već zbog toga što sam stalno u velikoj frci i uvek zaboravim na to. Još i nisam bio 2 nedelje u BG-u. E Doco, Doco, meni tih 500 din. ništa ne znače, postaviću podsednik za sutra da kad idem u školu usput i svratim do kioska, ali vidim da tebi puno znače te pare. Izvinio sam ti se na mail i rekao ti da mi je žao što ti još nisam uplatio sumu, ali vidim da to tebi ništa ne znači. Sad kao ispade da sam te zajebao, ali veruj mi, najjiskrenije ne volim da zajebem čoveka, nisam od onih pokvarenih osoba :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: lepo lepo,uvek se setis da objavis link ka nekoj novoj novoj verziji programa koja izadje...kako se ne setis nekih bitnijih stvari...na primer vezanih za neke pare...zar te nije sramota da treba javno da te prozivam za to???Jel tebi ugled nista ne znaci da se prodas za sitne pare??? Nije bitna kolicina para,nego princip na koji si ih uzeo(bukvalno na prevaru) od mene...Jos ja mislio da mi ti cinis uslugu i da si fer decko pa ces vratiti kako si i obecao...SRAMOTA dete...sramota... I kad ja sad ovo napisem javno na forumu,sta mislis koliko njih ce ovo procitati i DOOOOOBROOOO razmisliti pre nego sto budu poslovali na bilo koji nacin sa tobom...Kad si mene prevario za sitne pare,sta ces uraditi nekom za krupne pare....... :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/76de99d16ed75990f33b69e760cd9031 :: :: :: :: :: :: - Improved Opera favicon cleaning by only deleting non-bookmarked entries :: :: :: - Detailed view can now be set as default in Advanced options :: :: :: - Added support to save Startup items to a text file :: :: :: - Added new INI variable for Local Low folder %locallowappdata% :: :: :: - Improved OpenOffice 3.x support :: :: :: - Improved Quicktime player cache cleaning when in Protected Mode :: :: :: - Fixed bug where Summary panel text could be edited :: :: :: - Fixed bug in Uninstall Tool for Windows 2008 R2 :: :: :: - GUI improvements to Cookie screen :: :: :: - Include/Exclude screen sorts entries in alphabetical order :: :: :: - Number formatting is more accurate in Cleaner results :: :: :: - Various minor bug fixes :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Opet ću da ti ponovim, žao mi je. Trebalo je to odmah da uplatim, i trebalo je da mi to bude primarna obaveza, ali nisam situaciju shvatio ozbiljno. Pogrešio sam, trebao sam odmah sutradan da uplatim sumu, ali evo, iskupiću se tako što ću da ti uplatim punu sumu novca za koju si platio ovaj kabl da bih ti pokazao da nisam prevarant i navlakuša. Kredit ne uplaćujem, već mi je preko računa, postpaid.
The Way It`s Meant To Be Played
:: da sam ja uradio nesto slicno kao ti,PRVA stvar koju bi uradio odma sutradan pre skole i svih sranja,bi bila da vratim pare...Moralna obaveza bi me naterala na to...Napomenuo sam da meni te pare NISU bitne u smislu kolicine novca,jer druze ja zaradjujem LEPE pare,ali ne mogu da prezalim princip...zavlacis me MESEC IPO dana,i jednom si poslao mail i to tek nakon nekoliko mojih mejlova u tvom inboxu...i opet nisi uradio to sto si obecao u tom JEDNOM mailu sto si mi poslao... Ja nikog nikad ne prevarim,ali ocekujem da mi se istom merom vrati...zato ne dopustam ovakve stvari da prodju tek tako... :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: O kojoj prevari pričaš? O tome što ti nisam uplatio 300 din. kredita? To što sam u Post Expresu stavio cenu za onaj kabl od 500 din. i što sam ti rekao da nisam hteo da stavim manje, jer sam mislio da ne primaju pošiljke sa manjom količinom novca, i ti me sad nazivaš prevarantom i kažeš da se prodajem za male pare?! Ja svoje obećanje nisam prekršio, to što ti nisam uplatio 300 din. kredita već mesec dana je zbog ličnig razloga. Ne zbog para, naravno, već zbog toga što sam stalno u velikoj frci i uvek zaboravim na to. Još i nisam bio 2 nedelje u BG-u. E Doco, Doco, meni tih 500 din. ništa ne znače, postaviću podsednik za sutra da kad idem u školu usput i svratim do kioska, ali vidim da tebi puno znače te pare. Izvinio sam ti se na mail i rekao ti da mi je žao što ti još nisam uplatio sumu, ali vidim da to tebi ništa ne znači. Sad kao ispade da sam te zajebao, ali veruj mi, najjiskrenije ne volim da zajebem čoveka, nisam od onih pokvarenih osoba :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: lepo lepo,uvek se setis da objavis link ka nekoj novoj novoj verziji programa koja izadje...kako se ne setis nekih bitnijih stvari...na primer vezanih za neke pare...zar te nije sramota da treba javno da te prozivam za to???Jel tebi ugled nista ne znaci da se prodas za sitne pare??? Nije bitna kolicina para,nego princip na koji si ih uzeo(bukvalno na prevaru) od mene...Jos ja mislio da mi ti cinis uslugu i da si fer decko pa ces vratiti kako si i obecao...SRAMOTA dete...sramota... I kad ja sad ovo napisem javno na forumu,sta mislis koliko njih ce ovo procitati i DOOOOOBROOOO razmisliti pre nego sto budu poslovali na bilo koji nacin sa tobom...Kad si mene prevario za sitne pare,sta ces uraditi nekom za krupne pare....... :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: :: :: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/76de99d16ed75990f33b69e760cd9031 :: :: :: :: :: :: :: :: - Improved Opera favicon cleaning by only deleting non-bookmarked entries :: :: :: :: - Detailed view can now be set as default in Advanced options :: :: :: :: - Added support to save Startup items to a text file :: :: :: :: - Added new INI variable for Local Low folder %locallowappdata% :: :: :: :: - Improved OpenOffice 3.x support :: :: :: :: - Improved Quicktime player cache cleaning when in Protected Mode :: :: :: :: - Fixed bug where Summary panel text could be edited :: :: :: :: - Fixed bug in Uninstall Tool for Windows 2008 R2 :: :: :: :: - GUI improvements to Cookie screen :: :: :: :: - Include/Exclude screen sorts entries in alphabetical order :: :: :: :: - Number formatting is more accurate in Cleaner results :: :: :: :: - Various minor bug fixes :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
posaljiaoc je trebalo da,tako malu poslijku, lepo spakuje u kutijicu,odnese na BAS stanicu, preda vozacu autobusa,da mu 200 RSD(standardna tarifa),javi primaocu koji je prevoznik u pitanju,reg.oznake, ili nista pare vec placa primalac.
e vidis,bas PRINCIP mi ne dozvoljava da ti uplatis meni punu cenu kabla,princip mi nalaze da mi trebas uplatiti SAMO ONOLIKO koliko smo se dogovorili...I ustvari,mala ispravka,neces meni uplatiti kredu nego mom kolegi sa posla,a on ce meni dati pare(i ja sam na post paidu,nemam dopune)...broj imas u onim mailovima ako si ih slucajno obrisao,poslacu ti opet...
:: Slazem se sto se principa tice, tu si 100% u pravu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: e vidis,bas PRINCIP mi ne dozvoljava da ti uplatis meni punu cenu kabla,princip mi nalaze da mi trebas uplatiti SAMO ONOLIKO koliko smo se dogovorili...I ustvari,mala ispravka,neces meni uplatiti kredu nego mom kolegi sa posla,a on ce meni dati pare(i ja sam na post paidu,nemam dopune)...broj imas u onim mailovima ako si ih slucajno obrisao,poslacu ti opet.. :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: Slazem se sto se principa tice, tu si 100% u pravu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
samo pazi se ciji ti je broj dao:D nego ocete da i ja pocnem... Doco p*zda je trebo da mi donese 2l rakije doneo samo 1,i naplatio duplo..princip je princip,al u principu idi u pipipipipp... @raic mora se nekad,dojadi da se vecno cuti
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Imam broj, sacuvao sam ga u imeniku telefona :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: e vidis,bas PRINCIP mi ne dozvoljava da ti uplatis meni punu cenu kabla,princip mi nalaze da mi trebas uplatiti SAMO ONOLIKO koliko smo se dogovorili...I ustvari,mala ispravka,neces meni uplatiti kredu nego mom kolegi sa posla,a on ce meni dati pare(i ja sam na post paidu,nemam dopune)...broj imas u onim mailovima ako si ih slucajno obrisao,poslacu ti opet.. :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: Slazem se sto se principa tice, tu si 100% u pravu :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.