Konacno se pojavio..Ima da se kupi na netu 720p rip,1080p rip i Full HD 1080P Bluray film koji je tezak 45 GB koga upravo skidam.. 720p je 8.7 GB dok je 1080p rip oko 11GB.. Za sve one poput markopvitch-a koji zele i koji su cekali ovaj film nek se bace pod hitno na kupovinu!
Već mesecima proveravam bar jednom nedeljno i evo ga najzad. Uveliko se kupuje... A kad se samo setim likova koji su me pitali `pa ti to još nisi gledao?`. Pa naravno da nisam, ali sad ću gledati kao čovek! Na šta su sve ljudi bili spremni samo da bi ga po svaku cenu što pre odgledali to je strašno. Sve ispod ovog za mene je neprihvatljivo!
Testirao sam licno 1080p MKV od 15gb i full Bluray od 45gb prvog dela Transformers-a, i nema nikakve razlike apsolutno... __________________ Scourge of PCBerza
Film je mnogo veliko sranje, ovi sa lukovima i strelama sabijaju helikoptere, jos samo da su preziveli nuklearku. Gospodar prstenova i Pirati sa kariba su mnogo bolji filmovi.
neces, gledaces ga ko covek samo u 3D bioskopu ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Već mesecima proveravam bar jednom nedeljno i evo ga najzad. Uveliko se kupuje.. :: A kad se samo setim likova koji su me pitali `pa ti to još nisi gledao?`. Pa naravno da nisam, ali sad ću gledati kao čovek! Na šta su sve ljudi bili spremni samo da bi ga po svaku cenu što pre odgledali to je strašno. Sve ispod ovog za mene je neprihvatljivo ::
Ako je neko skinuo Avatar.720p.Bluray.x264-CBGB zanimam me dal je ovaj English (Forced) kao hard subtitle il može da se ukloni sa mkvmerge GUI. Ne volim da imam prevod preko prevoda ružno mi to.
Pa ako skines neki prevod posebno on ce pustiti taj poseban a ne taj nakacen na film.... A ima i u KMPlayer-u opcija da se iskljuci taj subtitle uz film.
:: Ako je neko skinuo Avatar.720p.Bluray.x264-CBGB zanimam me dal je ovaj English (Forced) kao hard subtitle il može da se ukloni sa mkvmerge GUI. Ne volim da imam prevod preko prevoda ružno mi to :: :: ::
Uklanjam ja sve prevode sa mkvmerge GUI i dodajem srpski ali ako je Forced isto ko hard onda ne može jer hard je zalepljen neda se ukloniti a u ovom filmu kažu da je forcesd tamo gde pricaju na `vanzemaljskom`,pa me zanima dal je to isto, a ako nije uklonicu ga cas posla .Ovo pitam jer vec imam neke filmove sa hard subtitle Star Wars IV recimo.
...jel ima ko 3D verziju ovog filma, ja sam skinuo onu 1080 HD rip, i slika je odlicna, `naravno`...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.