taj avast bi trebalo da je besplatan, nesto se registrujes na sajtu i posalju ti kod da ga koristis 14 meseci, ili tako nesto. A imas i AVG, ili AVIRU besplatno
postoji i u besplatnoj i u verziji koja se plaća. Skini besplatnu verziju, registruj se i miran si, čini mi se, 2 godine. O tome koliko je dobar nek` ti neko drugi kaže pošto ga ja ne koristim. Evo ti link ka besplatnoj verziji:
Avast free je dobar av, naravno mora se uzeti u obzir da je za dz i da ce taj nod mnogo bolje da cisti gamad. Tebi 100% treba novi username i password za nod. Evo ti sajt, tu stalno izbacuju nove: ***pisati na pm *****
Nemoj da si lenj, idi na Alvilov sajt, registruj se i oni pošalju tvoj lični serijski broj, ubaciš ga i free verziju i `boli te uvo` narednih 14 meseci (ako nešto nisu produžili ili skratili). Jeste da nekad ume da napravi lažnu uzbunu, ali bolje i to nego da propušta raznu gamad. Sve u svemu, radi posao odlično.
AVG, to je đubre neopevano od antivirusa! Od besplatnih dobra ti je Avira, Microsoft Security Essentials, vidim da su zadovoljni i Avastom pa izaberi od ova 3, nećeš pogrešiti.
ljudi izvinite zbog spamma ali moram nesto da pitam zna li ko u settlers 6 igri kako da poveca populaciju, izgradim malo i bise is reach the limit... sorry jos jednom autoru
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Evo neko moje zapazanje, koristio sam uglavnom Nod sa lekicem dok i kod mene nije istekao naravno da znam za gore napomenute sajtove i da sam tu skidao user i pass. Sad sam skinuo sa zvanicnog sajta Nod srbija probnu verziju od 30 dana nasao par virusa i resio problem na neko vreme. Nego ono sto mi je ineteresantno je da sada iste te sajtove nemogu da otvorim odmah budu blokirane od Noda t.j. mislim da sve prethodne verzije sa lekicima nisu bile totalno ciste.
Kada ti treba user i pass sa tih sajtova, samo disable antivirus, otvori sajt, uzmi user i pass, ubaci, probaj update.... Ako radi, to je to, enable nod i cepaj... To je inace blokirano od strane Nod-a, tj eset-a, jer ne mogu da obrisu taj sajt, a jedini nacin da se to ne koristi je da zabrane sa samim nod-om. Zato uradi ovako kako sam ti rekao i sve ce biti oke... Pozz
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: :: Evo neko moje zapazanje :: koristio sam uglavnom Nod sa lekicem dok i kod mene nije istekao naravno da znam za gore napomenute sajtove i da sam tu skidao user i pass. Sad sam skinuo sa zvanicnog sajta Nod srbija probnu verziju od 30 dana nasao par virusa i resio problem na neko vreme. Nego ono sto mi je ineteresantno je da sada iste te sajtove nemogu da otvorim odmah budu blokirane od Noda t.j. mislim da sve prethodne verzije sa lekicima nisu bile totalno ciste :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.