Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
MUZIKA DOWNLOAD
STRANA 1 OD 2  
Plamen MUZIKA DOWNLOAD 18.04.2010. 21:10 T26153

status: user
broj poruka: 2836
Sa kog sajta mogu da skidam muziku (uglavnom stranu) a da je free?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Odustani 18.04.2010. 21:22 #205996

broj poruka: 6645
mp3 je demode, a inače, koristi google i naći ćeš gomile sajtova, a uz to, idi na rapidshare, megaupload ili hotfile stranice za pretrage (ima ih mnogo), i, pročešljaj tamo, padaju celi albumi ili opusi sa sve slikama i ostalim tricama.
Ali, ko` što rekoh, mp3 je demode. Skidaj spotove sa tvog creva, youtube-a, i to je najbolje.
YouTubeDownloader.... i slične alatke, ili dodaci zavatrenu lixičinu

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Joker93 Re: 18.04.2010. 21:22 #205997

broj poruka: 254
mp3s.su
Samo treba da se registrujes.

Who Dares Wins!

raic re 18.04.2010. 21:28 #206004

broj poruka: 9006
Ako ti trebaju čitavi albumi ima po raznim sajtovima preko rapida i sličnog, a za pojedinačne pesme instaliraš soulseek, često mi treba neka teška egzotika i tu je uglavnom nađem.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Tr0pIcAn0 instaliraj 18.04.2010. 21:28 #206005

broj poruka: 633
Lime Wire..samo se pazi, ima dosta virusa ^^

AMD Phenom II x4 925 2.8GHz
MSI KA790GX
Silverstone SST-ST50F-230 500W
Asus nVidia 8600gt silent 512mb ddr3
Kingston KHX1066mhz CL5 2x1gb

Erestun re 18.04.2010. 21:54 #206018

broj poruka: 1797
Ma blogovi su za to najbolji.
kucas u guglu `izvodjac` `album` blogspot

FilesTube je takodje odlican kao i DC++

imarkovic >> 18.04.2010. 22:41 #206041

broj poruka: 18996
npr. kucas u google, `Rihanna cry cry mediafire`, ili `Rihanna cry cry megaupload`, ili rapidshare, hotfile, itd., ne postoji pesma koju nisam nasao ovako. Ima i mnogo laksi nacin, odes na sajt https://www.Beemp3.com i tamo imas sve strane pesme, ne treba registracija, sajt je vrh.

pajsgudgud soulseek virus free 18.04.2010. 23:31 #206060

broj poruka: 3742
po meni najbolji p2p za skidanje strane i retke muzike pogotovo. Stvarno ima svega. Jednom su mi zatražil da potražim pesme ruskog pevača koji je pevao pre histra i našao bez problema.

Skini slsk klijent mislim da je nova/poslednja verzija 157c...evo pogledah 157NS e je poslednji. Stavi što više muzike u šer i ako od nekog korisnika ne doobiješ listu ili ti izbaci error pitaj ga na PM da te doda na listu pošto postoji opcija da od njega skidaju samo korisnici na njegovoj listi...
support normality

http://www.slsknet.org/download.html
imarkovic > pajsgudgud 19.04.2010. 00:10 #206070

SLSK je naj program, ali samo za zanrove tipa, techno, electro, nekomercijalni house, i tako, znaci sve nekomercijalne stvari neces nigde naci, sem na slsk-u, ali veoma tesko se nalaze komercijalne, taj program je namenjem dj-evima, a ovako recimo LimeWire (jeste pun virusa) .. ja sam ga batalio, jer smara, recimo 10x brze skinem pesmu preko MediaFire-a (nije program)..

Mortificat oooo 19.04.2010. 00:57 #206077

broj poruka: 3519
I tebi je to(house, tehno...tuc...tuc) nekomercijalno? Pa toga bar ima. Brate probaj da nađeš neki dobar jazz, blues, metal..ima da se u*ereš dok nađeš...

Be the change you want to see in the world.

imarkovic > Morti 19.04.2010. 01:09 #206081

brate, a sto me teras da pisem, zasto? jesi cuo da postoji NEkomercijalni i komercijalni house, komercijalni se non-stop vrti na TOPFm, TDI, MFM, itd, a NEkomercijalni nisi verovatno imao prilike cesto da cujes, zato se i zove tako, e TO se nalazi na SLSK, kao i ovaj Jazz, blues, metal, ko je snalazljiv, naci ce na SLSK, jer tamo ima toga na terabajte...techno, electro, ako znas pravi smisao, pravi zanr, to je NEKOMERCIJALNO. Mislim, ako mi ne verujes, mozes da pitas bilo kog ozbiljnijeg DJ-a .

pajsgudgud Re: > pajsgudgud 19.04.2010. 01:12 #206082

Slažem se donekle. On je zamišljen sa ciljem da pomogne u razmeni i promociji elektronske muzike. Ne znam kada si poslednji put bio ali ima dosta soba u kojima nema elektronske muzike dok neke sobe recimo psy trance imaju manje posetilaca nego reggae ili rok soba...nalazio sam i domaće stvari. Lesto ljudi stave u šer ceo folder sa muzikom pa možeš da naletiš na sve i svašta:)
support normality

:: SLSK je naj program, ali samo za zanrove tipa, techno, electro, nekomercijalni house, i tako, znaci sve nekomercijalne stvari neces nigde naci, sem na slsk-u, ali veoma tesko se nalaze komercijalne, taj program je namenjem dj-evima, a ovako recimo LimeWire (jeste pun virusa) .. ja sam ga batalio, jer smara, recimo 10x brze skinem pesmu preko MediaFire-a (nije program).
::
pajsgudgud Re: Re: > pajsgudgud 19.04.2010. 01:14 #206083

@morticraft ne kažem za house već za recimo tektrance koji je vrlo teško naći kao i neke podžanrove koji se pojavljuju i nestaju preko noći.
support normality

:: Slažem se donekle. On je zamišljen sa ciljem da pomogne u razmeni i promociji elektronske muzike. Ne znam kada si poslednji put bio ali ima dosta soba u kojima nema elektronske muzike dok neke sobe recimo psy trance imaju manje posetilaca nego reggae ili rok soba...nalazio sam i domaće stvari. Lesto ljudi stave u šer ceo folder sa muzikom pa možeš da naletiš na sve i svašta:
:: support normalit
:: :: SLSK je naj program, ali samo za zanrove tipa, techno, electro, nekomercijalni house, i tako, znaci sve nekomercijalne stvari neces nigde naci, sem na slsk-u, ali veoma tesko se nalaze komercijalne, taj program je namenjem dj-evima, a ovako recimo LimeWire (jeste pun virusa) .. ja sam ga batalio, jer smara, recimo 10x brze skinem pesmu preko MediaFire-a (nije program).
:: ::
imarkovic aj opet 19.04.2010. 01:16 #206087

@gud
ma ima, ne kazem da nema uopste, ali u veoma malim kolicinama, a ovo drugo u enormnim..

606 Re 19.04.2010. 01:22 #206088

broj poruka: 154
Au, ovo sad postoji i na youtube

http://www.youtube.com/watch?v=nedvx35r-qg

Jedno jedino mesto, te davne 2001, gde su ovakve stvarcice mogle da se nadju bio je WinMX... Seca li se neko toga?
petar6 re... 19.04.2010. 01:29 #206090

broj poruka: 129

mp3raid.com je po meni najbolji
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: > Morti 19.04.2010. 01:50 #206092

broj poruka: 3519
Čuo da ima, međutim meni je teško da ga nađem, 99% što sam skinuo mi je njesra, čak i sa SLSK, ili ja ne nalazim više perspektivu u elektronskoj mjuzi ili je vreme da se vratim korenima .) (jazz) :) Nemoj da se nađeš uvređenim, ali stvarno mi je teško da nađem dobar elektro(nemoj da te zavara moj avatar, maiden nije jedino što sam slušsao). :)

Be the change you want to see in the world.

:: brate, a sto me teras da pisem, zasto? jesi cuo da postoji NEkomercijalni i komercijalni house, komercijalni se non-stop vrti na TOPFm, TDI, MFM, itd, a NEkomercijalni nisi verovatno imao prilike cesto da cujes, zato se i zove tako, e TO se nalazi na SLSK, kao i ovaj Jazz, blues, metal, ko je snalazljiv, naci ce na SLSK, jer tamo ima toga na terabajte...techno, electro, ako znas pravi smisao, pravi zanr, to je NEKOMERCIJALNO. Mislim, ako mi ne verujes, mozes da pitas bilo kog ozbiljnijeg DJ-a
DaSickSyst @imarkovic 19.04.2010. 02:06 #206095

broj poruka: 2909
Aj ako imas izbaci jos neki sajt gde moze da se skine neki kvalitetniji tehno...Tipa:Green Velvet,Richie Hawtin,Josh Wink,Adam Freeland,Dave Clark,Steve Bug,Magda,Silicon Soul,itd...I Ladida naravno:)...Mislim na novije mikseve.
Mrzi me da skidam preko Lime posto mi pola mikseva koje sam skinuo lici na rejv iz devedesetih tek tu i tamo po nesto sto stvarno vredi i to obicno jedva da je sherovano...Vidim da se razumes u tu muziku i slusamo od prilike isto...
Imam tone muzike u racunaru koju verovatno nikad necu ni pustiti,ali vise volim sam da izaberem i skinem sta mi se svidja nego da mi neko donese 10 giga muzike od koje pola ne vredi.

Evo jednog novijeg miksa mog dobrog druga DJ Pedje mislim da ce ti se dopasti:
http://soundcloud.com/dj-pedja-tektonika/dj-pedja-tektonika-1st-qtr-of-2010-techno-mixer.

DaSickSystem

Daum ... 19.04.2010. 03:07 #206100

broj poruka: 12794
Ako ti treba cisto jedna, dve pesme sa nekog albuma imas https://www.beemp3.com

Ne treba ti ni registracija, ni nista...

pajsgudgud Re: @imarkovic 19.04.2010. 03:32 #206103

eh...sad urban expirience u hali sportova na NBG najbolja žurka ikada (naravno od svih žueki na kojima sam bio)
support normality

:: Aj ako imas izbaci jos neki sajt gde moze da se skine neki kvalitetniji tehno...Tipa:Green Velvet,Richie Hawtin,Josh Wink,Adam Freeland,Dave Clark,Steve Bug,Magda,Silicon Soul,itd...I Ladida naravno:)...Mislim na novije mikseve
:: Mrzi me da skidam preko Lime posto mi pola mikseva koje sam skinuo lici na rejv iz devedesetih tek tu i tamo po nesto sto stvarno vredi i to obicno jedva da je sherovano...Vidim da se razumes u tu muziku i slusamo od prilike isto..
:: Imam tone muzike u racunaru koju verovatno nikad necu ni pustiti,ali vise volim sam da izaberem i skinem sta mi se svidja nego da mi neko donese 10 giga muzike od koje pola ne vredi
:: Evo jednog novijeg miksa mog dobrog druga DJ Pedje mislim da ce ti se dopasti
:: http://soundcloud.com/dj-pedja-tektonika/dj-pedja-tektonika-1st-qtr-of-2010-techno-mixer
:: DaSickSystem
rasha44 Kompletni albumi u lossless formatima 19.04.2010. 03:50 #206104

broj poruka: 1492
Jazz, blues, rock, metal, elektronika, house, disco, stari majstori (`60, `70 itd.) i klasika.
U formatima FLAC, APE i WV (wave pack). Ima i Mp3, ko voli.
http://avaxhome.ws/music

Ne treba registracija. Linkovi uglavnom za Rapid, Megaupload, Hotfile, Depositefiles itd.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

Slavuj ... 19.04.2010. 10:43 #206110

broj poruka: 2236
Radovane, jesi li za života čuo da postoji nešto što zvukom liči na Šade, a nije Šade ? Koja je uopšte to vrsta muzike ?

Jači su ovi što dižu trupce.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > DaSickSyst 19.04.2010. 10:57 #206111

Dobar je mix, minimal, to sam slusao oduvek, ali od kad mi je crko` hard, ode 60gb minimala sa njim i digao sam ruke, nisam hteo vise da skupljam iz principa, jer je to treci put, nemam vise, sve sto imam od tih nekomercijalnih stvari je lagano (chill, jazz, lounge, itd..), electro nekih 10gb, ali extra kvalitetan, nesto od dj-eva iz Argentine, ali od minimala samo neke starije mikseve i starije stvarcice, tipa Laurent, Josh, Nastic, itd, pa ako ti treba nesto od toga, rado cu ti dati.. a preporucio bih ti da preko SoulSeek-a nadjes novije stvari od Marka Nastica, pravi odlican minimal.. ako hoces, mogu da se cujem sa ortakom koji mi je davao tu muziku, da proverim da li ima te novije stvari, jer se to tesko nabavlja, samo preko slsk, ali potrebni su meseci i godine da se skupi ono sto tebi odgovara..

::Aj ako imas izbaci jos neki sajt gde moze da se skine neki kvalitetniji tehno...Tipa:Green Velvet,Richie Hawtin,Josh Wink,Adam ::Freeland,Dave Clark,Steve Bug,Magda,Silicon Soul,itd...I Ladida naravno:)...Mislim na novije mikseve
::Mrzi me da skidam preko Lime posto mi pola mikseva koje sam skinuo lici na rejv iz devedesetih tek tu i tamo po nesto sto ::stvarno vredi i to obicno jedva da je sherovano...Vidim da se razumes u tu muziku i slusamo od prilike isto..
::Imam tone muzike u racunaru koju verovatno nikad necu ni pustiti,ali vise volim sam da izaberem i skinem sta mi se svidja nego da ::mi neko donese 10 giga muzike od koje pola ne vredi

::Evo jednog novijeg miksa mog dobrog druga DJ Pedje mislim da ce ti se dopasti
http://soundcloud.com/dj-pedja-tektonika/dj-pedja-tektonika-1st-qtr-of-2010-techno-mixer.:
gile23 ... 19.04.2010. 12:18 #206122

broj poruka: 9121
Samo da dodam, tu je uvek youtube, ako nesto ne mozes da nadjes na navednim sajtovima, znaci konverter youtube to mp3.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Re: 19.04.2010. 13:27 #206148

broj poruka: 1301
Jel slusa neko ovde DubStep?Sve koliko vidim psy,techno ili NEkomercijalni house.To je ona fora 5-6 EX,stavim naocare na zurci i sto blize zvucniku i udri.E deco,od toga se prsnjava...

MSI 790FX GD 70
AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7
Cooler Master TX3
2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X
Sapphire 5770 1GB
Seagate 1TB 32 mb
LC Power 6650 GP3 V2.3
Chieftec LBX 02 B-B-B
Samsung 2433 LW DVI
Altec Lansing VS 4124 b

Kovle Re: Kompletni albumi u lossless formatima 19.04.2010. 13:45 #206154

broj poruka: 976
Takodje da napomenem, odlican sajt. Jazz i blues-a ima najvise, isto tako i lounge muzike. I brdo losless albuma, sto najvise trazim i skupljam. U poslednje vreme slusam cafe del mar kompilacije, u koju vrstu muzike to spada?

:: Jazz, blues, rock, metal, elektronika, house, disco, stari majstori (`60, `70 itd.) i klasika
:: U formatima FLAC, APE i WV (wave pack). Ima i Mp3, ko voli
:: http://avaxhome.ws/musi
:: Ne treba registracija. Linkovi uglavnom za Rapid, Megaupload, Hotfile, Depositefiles itd
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs