Dakle, jurim jednu curu, i sad samo njoj kad posaljem bilo sta na fb (vec 2 dana) izlazi mi `An error occurred`. E sad ja sam poslao nesto po 100puta ali ne znam da li to njoj stize. Chat radi super ka svim ostalim prijateljima, sa kad njoj i jos jednom drugu. U cemu je problem? Cuo sam da joj mnogo njih imaju isto taj. Ovo mi je znaci najvaznije, da li to stize kad izadje taj error? pozdrav
I meni isto se to desava relativno cesto, ali pazi obichno ne stize, ali oce ponekad da poshalje poruku ili komentar a da ne prikaze da je postavljeno ili poslato. Inache to shto ne stize moze biti i da su deaktivirali nalog(mada nzm kako se to radi, lol). Inache ne obracaj paznju na FB ionako je pun bagova i random errora. poz
tek sam sad shvatio :D jbg ne obracam paznju na FB. Nego ono shto sam se setio, jeste i meni danas sa jednom drugaricom nesto da se dogovorimo kad ono kad sam poslao mesidz u chatu ono error occured. Jeste to je nesto FB uflesirao, nazalost nista ne mozes osim da cekas da admini oprave sajt(server) pa ce onda da radi, jbg bedak. poz
AAA... imate dobre ideje... Ma bre, nije me devojka block sigurno, zato sto mi taj error izlazi kada saljem na chat par prijateljima... Mislim da je to neki bug facebook-a... A bre, moram preko fb, glupo mi da je startuje na mob, e ja sam taj i taj... hehe... mislim dok se ne upoznamo...
:: :: ovako, riba te je prijavila kao `uznemiravanje` zato sve sto od tebe krene ka njoj ti se vrati sa `error has occurred` :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.