Jutros sam zvao da uplatim internet za sledeći mesec, javi mi se gospođica kraj telefona i kaže da morate da odaberete jednu od sledećih paketa. Koristio sam Direct@Home 1024/256 KB/s i plaćao sam 1200 din. Sada za iste pare koristim Direct@Home 2560/256 KB/s. Mada, planiram da pređem na 4 MB, jer je samo malo skuplji.
Eto, samo da javim korisnicima da uplate internet za sledeći mesec, jer ih jedino tako prebacuju na veću brzinu. Znači, uplatite što pre!
Ne razumem se bas pa bolje da pitam...Jel to njihov novi cenovnik i vazi za nove korisnike ili samo za stare ( da ne prodjem kako kod Lelekoma kod koga imam adsl)
Ja Sezamu vec godinama placam 1326.00 din. home 1024/256 i to sa popustom od 10% za vise od 2 godine vernosti.... Odakle tebi 1200.00 ,jel to bez pdv-a ? Jel si siguran za to poduplavanje brzine,kod mene isti kao i do sad....
:: Jutros sam zvao da uplatim internet za sledeći mesec, javi mi se gospođica kraj telefona i kaže da morate da odaberete jednu od sledećih paketa. Koristio sam Direct@Home 1024/256 KB/s i plaćao sam 1200 din. Sada za iste pare koristim Direct@Home 2560/256 KB/s. Mada, planiram da pređem na 4 MB, jer je samo malo skuplji :: :: Eto, samo da javim korisnicima da uplate internet za sledeći mesec, jer ih jedino tako prebacuju na veću brzinu. Znači, uplatite što pre :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Takođe sam višegodišnji njihov korisnik, plaćam tačnije 1210 din, sa 10% popusta.. Jeftiniji je Direct@Home paket, zato plaćam manje. Od ponedelja - utorka prebacuju na veće pbrzine.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ja Sezamu vec godinama placam 1326.00 din. home 1024/256 i to sa popustom od 10% za vise od 2 godine vernosti.... Odakle tebi 1200.00 ,jel to bez pdv-a ? Jel si siguran za to poduplavanje brzine,kod mene isti kao i do sad... :: :: :: Jutros sam zvao da uplatim internet za sledeći mesec, javi mi se gospođica kraj telefona i kaže da morate da odaberete jednu od sledećih paketa. Koristio sam Direct@Home 1024/256 KB/s i plaćao sam 1200 din. Sada za iste pare koristim Direct@Home 2560/256 KB/s. Mada, planiram da pređem na 4 MB, jer je samo malo skuplji :: :: :: :: Eto, samo da javim korisnicima da uplate internet za sledeći mesec, jer ih jedino tako prebacuju na veću brzinu. Znači, uplatite što pre :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Bez puno prekucavanja molim :) Saxija care, ako hoces SBB 4MBits net, treba mesecno da platis 2210din, sem ako nisi firma TACKA :)
:: ali to samo za ljude koji inace nemaju kablovsku, a koliko ljudi ima npr ADSL i kablosvku, tu je definitivno isplativiji SBB od svih :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: WDAMDOCZATIDFICORSAIRPROLIMATECH :: I love my computer because my friends liv :: :: :: da al tu je i kablovska obavezna,cija cena ce,kako sam cuo ,jos rast :: :: :: ::
Re: Re: Re: Sezam - Pro povećao brzine za 2.5 puta!
17.04.2010. 17:16
status: user broj poruka: 366
Eseses izvini ako smaram, kakav ti je to Direct@Home paket ?Vidim na njihovom sajtu stoji SezamPro AD[S]L Home ne pominje se nigde taj tvoj i koja je uopste razlika, ako je ima(osim u ceni ,naravno).
:: Takođe sam višegodišnji njihov korisnik, plaćam tačnije 1210 din, sa 10% popusta.. Jeftiniji je Direct@Home paket, zato plaćam manje. Od ponedelja - utorka prebacuju na veće pbrzine :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ja Sezamu vec godinama placam 1326.00 din. home 1024/256 i to sa popustom od 10% za vise od 2 godine vernosti.... Odakle tebi 1200.00 ,jel to bez pdv-a ? Jel si siguran za to poduplavanje brzine,kod mene isti kao i do sad... :: :: :: :: :: Jutros sam zvao da uplatim internet za sledeći mesec, javi mi se gospođica kraj telefona i kaže da morate da odaberete jednu od sledećih paketa. Koristio sam Direct@Home 1024/256 KB/s i plaćao sam 1200 din. Sada za iste pare koristim Direct@Home 2560/256 KB/s. Mada, planiram da pređem na 4 MB, jer je samo malo skuplji :: :: :: :: :: :: Eto, samo da javim korisnicima da uplate internet za sledeći mesec, jer ih jedino tako prebacuju na veću brzinu. Znači, uplatite što pre :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Re: Re: Re: Re: Sezam - Pro povećao brzine za 2.5 puta!
17.04.2010. 17:25
status: user broj poruka: 8138
Ovaj paket je jedno vreme bio dostupan, dok ga nisu ukinuli. Ne znam zašto. Razlika između njega i Home-a je u tome što je malo jeftiniji, i što je imao duplo veći upload. Vidim da je sad Sezam - Pro povećao upload i na običnim paketima.
:: :: Eseses izvini ako smaram, kakav ti je to Direct@Home paket ?Vidim na njihovom sajtu stoji :: SezamPro AD[S]L Home ne pominje se nigde taj tvoj i koja je uopste razlika, ako je ima(osim u ceni ,naravno) :: :: :: Takođe sam višegodišnji njihov korisnik, plaćam tačnije 1210 din, sa 10% popusta.. Jeftiniji je Direct@Home paket, zato plaćam manje. Od ponedelja - utorka prebacuju na veće pbrzine :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: Ja Sezamu vec godinama placam 1326.00 din. home 1024/256 i to sa popustom od 10% za vise od 2 godine vernosti.... Odakle tebi 1200.00 ,jel to bez pdv-a ? Jel si siguran za to poduplavanje brzine,kod mene isti kao i do sad... :: :: :: :: :: :: :: Jutros sam zvao da uplatim internet za sledeći mesec, javi mi se gospođica kraj telefona i kaže da morate da odaberete jednu od sledećih paketa. Koristio sam Direct@Home 1024/256 KB/s i plaćao sam 1200 din. Sada za iste pare koristim Direct@Home 2560/256 KB/s. Mada, planiram da pređem na 4 MB, jer je samo malo skuplji :: :: :: :: :: :: :: :: Eto, samo da javim korisnicima da uplate internet za sledeći mesec, jer ih jedino tako prebacuju na veću brzinu. Znači, uplatite što pre :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
sad idem malo off izvinite..... da li vi ljudi koji ste na ADSL-u placate bilo kakvu kablovsku??? kako mozete tako da sabirate kablovska i net je toliko i toliko???????valjda se gleda samo net.
:: Bez puno prekucavanja molim : :: Saxija care, ako hoces SBB 4MBits net, treba mesecno da platis 2210din, sem ako nisi firma TACKA : ::
:: sad idem malo off izvinite..... da li vi ljudi koji ste na ADSL-u placate bilo kakvu kablovsku?? :: kako mozete tako da sabirate kablovska i net je toliko i toliko???????valjda se gleda samo net :: :: :: :: Bez puno prekucavanja molim : :: :: Saxija care, ako hoces SBB 4MBits net, treba mesecno da platis 2210din, sem ako nisi firma TACKA : :: :: ::
Cek ja imam AD[S]L Home 1024 i u cemu im je fora da moras da zoves da dobijes brzi net?! Nema nista na njihovom sajtu? Ae bas cu videti u ponedeljak da pozovem...ionako moram da uzmem novi modem/ruter. Hvala na info eseses.
Moraš da zoveš, jer te oni prebacuju samo kada uplaćuješ net za sledeći mesec. Moraju da regulišu sa tobom i da se dogovore oko paketa i cene.
:: Cek ja imam AD[S]L Home 1024 i u cemu im je fora da moras da zoves da dobijes brzi net?! Nema nista na njihovom sajtu? Ae bas cu videti u ponedeljak da pozovem...ionako moram da uzmem novi modem/ruter. Hvala na info eseses.
Jel si iz BG-a? Ako nisi, verovatno zbog toga na tvojoj lokaciji ne mogu da povećaju brzinu, ili neće. Možda samo povećavaju brzinu korisnicima koji koriste Direct@Home paket.
:: Upravo zvao 0700 700 100 i kao ne postoji mogucnost za povecanje bla bla bl :: :: ::
Isto i ja. I glupo je to tako porediti, net kosta toliko i to je to. Kod SBB se dobije 8MB za 2090. din. i bolja ponuda ne postoji u Srbiji. E sad ako neko hoce da se tesi sto placa vise za sporije to je drugo....
Svi vi sa SBB mreze super razmisljate i dajem vam svima po 5 bambija. Ajde sad pitanje za sve, uzmite kalkulator u ruke. Pitanje: Ja sam privatni korisnik i hocu da koristim SBB-ov 4MBit/s internet paket, ne zanima me da gledam kablovsku televiziju. Recite mi koliko ce to da me kosta mesecno?
Sustina je u placanju a ne u internetu...
:: Isto i ja :: I glupo je to tako porediti, net kosta toliko i to je to. Kod SBB se dobije 8MB za 2090. din. i bolja ponuda ne postoji u Srbiji :: E sad ako neko hoce da se tesi sto placa vise za sporije to je drugo... :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: Korisnik sam SBB i placam ovvu varijantu :: :: analogni programi+digitalni+8mb/s 2890 din gde ces bolj :: :: :: :: Put lifeinyourPC :: :: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Skokismok :: :: must see: http://farm5.static.flickr.com/4030/4470476777_485e4e6bb2_o.jp :: :: :: :: :: da al tu je i kablovska obavezna,cija cena ce,kako sam cuo ,jos rast :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.