Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Dreamweaver cs4 frame
STRANA 1 OD 1
mirkomirko Dreamweaver cs4 frame 13.04.2010. 13:54 T26000

status: user
broj poruka: 115

Imam problem sa najverovatnije framemom u Dreamweaveru cs4. Kada napravim tabele na jednom html sve sto unesem u te tabele na internet exploreru mi pokaze ili u levo ili u desno ili gore ili ko zna gde u zavisnosti od toga gde je namesten frame left, right top bootom sve u zavisnosti od toga kako je frame podesen. E sad nebi bilo problema da ja znam kako da izbrisem ili postavim frame da on stoji kako je u Dreamveaveru odnosno da znam gde je dugme za iskljucivanje svih tih frame.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Bezi od frejmova 13.04.2010. 17:08 #204326

broj poruka: 4515
zlo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pesicnik ... 13.04.2010. 17:35 #204339

broj poruka: 209

Ja bih odgovore na ovakva pitanja potražio na drugom forumu (tipa ES). Ipak su ovde ljudi u konfama, grafama i preporukama :)

ugly re 13.04.2010. 17:52 #204345

broj poruka: 76
uh, frejmovi se odavno ne koriste, jos ako prilagodjavas za internet explorer ima dobro da se namucis da to sve proradi. Ja bih ti preporucio da odvojis 2-3 sata i procitas ovo i sve ce ti biti mnogo jasnije, a verovatno ces i odustati od tih programa tipa golive, dreamweaver...

http://home.drenik.net/znnet/mws/html/makapage/
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs