offtopic... Jel imas original bf bc2? Koliko je kod nas? Razmisljao sam da uzmem original, igra zaista vredi. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: offtopic.. :: Jel imas original bf bc2? Koliko je kod nas? Razmisljao sam da uzmem original, igra zaista vredi :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
Kao sto kaze Meda igrica je 3500, a sto se tice same igrice sta vise reci od kad sam je kupio nisam upalio MW2. Mada se dosta razlikuje od MW2 ovo je bas timska igra, ima jedan zanimljiv video http://www.youtube.com/watch?v=zcZ3wXF3r14 :)
:: offtopic.. :: Jel imas original bf bc2? Koliko je kod nas? Razmisljao sam da uzmem original, igra zaista vredi :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.